berg och dalbana
Bakslaget från förra veckan visade sig inte vara något bakslag. Jag menar det med att plattan inte var tillräckligt torr. Den var det, haha. För det tätskiktet som skulle användas så var det alldelest utmärkta värden vilket var en positiv nyhet och de kan köra igång med badrummen nu.

Trodde vi!!! då kom nästa överraskning.

Golvbrunnarna i badrummet och tvättstugan satt med för stor lutning, eller för långt ner vad jag förstår. I alla fall var det något som var fel. Nya regler som många grundläggare tydligen inte fått nys om. I värsta fall kan de bli tvugna att bila bort brunnarna och sätta om dom. Denna tanke ger mig ångest (igen!!), ska vi inte kunna flytta in September som är planen?? Vart ska vi då ta vägen?? Vem står för kalaset?? Ska vi behöva gjuta om badrum och tvättstuga och vänta ytterligare 16 veckor?? Varför har ingen upplyst oss om detta tidigare?? Är det vi som ska veta sånt här?? Hur ska vi kunna hålla reda på alla regler hit och dit??
Vi har anlitat hantverkare för att slippa hålla reda på allt och för att få hjälp med sånt vi inte kan!!

Fan, rent ut sagt!! Alltid är det nåt man ska ha magont för.
Anna

Hej

Men så tråkigt med sånna besked. Jag håller med du - hur ska man kunna alla regler?! Vad säger er kvalitetsansvarige? Hoppas det löser sig så att ni inte behöver göra om alltihop...

Frida

Det verkar inte vara några jättestora problem nu när vi fått veta lite mer. Golvbrunnarna är inte i våg och måste rättas till. Man bilar tydligen just runt brunnarna och rättar till dom. Sen gjuter man fast dom igen med någon snabbhärdande betong. Det tar ju någon dag extra men vi behöver inte göra om hela badrummen. Det är vi tacksamma för då vi snart planerar inflytt.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress