Vilan är över....
.....och vi har fått ny energi. En weekend utan husbygge var sååå härligt.
Vi åkte till Uppsala på Lördag morgon och fick en god lunch hos farmor. På eftermiddagen checkade vi in och rullade in bilen på Viking Line Cinderella där vi ätit gott och man skulle kunna tro att vi också druckit gott. Men som de utslitna husbyggare vi är så blev det bara en öl till maten och en öl senare på kvällen, vi tillbringade någon timme vid bollhavet, tjejerna spelade slut på sina slantar, och sen somnade vi!! Haha.
Vi har i alla fall slappat och slöat, parkerat oss vid dukat bord, vräkt i oss mat och gått upp de kilon vi tappat under byggtiden. Framförallt har vi varit tillsammans och det har varit härligt. Jag tror barnen hade roligt också, jag hoppas det. Resan var ju en liten belöning till dem för att de orkar med oss, sin lillebror och allt runtomkring bygget. Det är faktiskt påfrestande för hela familjen.
Men som sagt, nu har vi ny energi och siktar in oss på upploppet.

Upploppet ja, förrvirrade byggherrar som vi är var vi tvugna att försöka ta reda på i vilken ände vi skulle fortsätta vårt byggande. Tapeterna är uppe i drygt halva huset och nästa vecka är tanken att kakel och klinkers ska läggas in, denna vecka kan vi börja med golven och plattan ska fuktmätas. 
Tillbringade förmiddagen i telefonen och fick beskedet att det bästa är att tapetsera klart och sen lägga golv och lista. Vi ska fortsätta jaga vår semestrande snickare för att få in karmarna i badrummen och tvättstugan, resten av karmarna får vi ta när golvet är på.
Ocab kommer och borrar i badrum och tvättstuga idag och sen blir det mätning på Torsdag.

Micke fortsätter med tapetseringen tills vidare och idag står köket på tur.

Återkommer med bilder.

Caroline

Jätteklokt att ta en liten brejk!

Det är så härligt att läsa hur ni står i! Jag tycker att ni är så otroligt duktiga! Längtar efter bilder!! Eller .. snart kommer jag vara på bygget ofta & då kommer jag & knackar på!

frida

du är hjärtligt välkommen! Såg att de börjat med er grund idag. Ni har samma grundläggare som oss och de vi är jättenöjda med dom.

Caroline

ÅH va skönt att höra! Ja vi hade bara hört bra saker om honom! Träffade honom tidigare i sommar & jag tyckte han var helskön :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress