Det flyter...
Fredag och jag flexade ut tidigt. Skönt. Stackars Micke däremot, han jobbar i stort sett dygnet runt för att få klart inför imorgon. Men det känns som att vi har lite flyt just nu i alla fall.

Vi anlitade ju våra snickare för lite extra hjälp med panelen och det visade sig vara det bästa vi gjort och värt varje krona. De har kommit runt huset på bara ett par dagar och det är i stort sett bara gavelspetsarna kvar. Vi har, som ni förstår, fortfarande bara gott att säga om G Hanes bygg.
De är hjälpsamma och otroligt duktiga. Snabba och aldrig omöjliga. Tack killar!

Imorgon är det tegelläggning. Åtminstone ska tegelpannorna upp på taket och det som såg så motigt ut i början av veckan då vi inte hade hittat en traktor, inte fått klart med plåtar osv, det verkar ha löst sig på bästa möjliga sätt. Micke har hittat traktor med förare och lyfter pannorna ända upp till nocken, byggkillarna har fixat ränndalsplåtarna, Micke har fixat rännorna och takfotsplåtarna är på g. En klyv till pannorna har vi fått låna av snickarna så det enda som återstår är handkraft och hårt arbete för att få av pannorna och få ut dom på taket.

Nu ska jag ta tag i lägenheten tror jag. Den en rengöring!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress