Jag ska måla hela världen....
Mickes extra ledighet var till en början väldigt deprimerande. Ja, visst var det skönt att han fick vara lite ledig men tanken var ju att han skulle jobba på huset. Vädret ville inte som vi ville och regnet fullkomligt öste ner ända till igår fm.
Frustrerande, då vi varit och handlat målarfärg och verkligen behövde måla på takfotsbrädorna, innan rännor och plåtar skulle på. 

På Lördag förmiddag trotsades regnet och planerna ändrades. Pappa kom också hit och panelen började spikas på. Mycket pyssel är det med sekelskiftespanel men det blir jättefint. På fm slutade det regna och sommaren kom på snabbvisit. Jag fick alla takfotsbrädor målade en omgång och idag har jag målat dom igen.
Pappa hade jobbhelg och var på plats på bygget vid 07 i morse. Sommaren var som bortblåst och regnet öste åter ner över pastorsgatan och resten av Borlänge.

Far trotsade regnet och så gjorde även jag och Gottfrid som försökte göra lite nytta i form av att städa upp lite skräp och slänga på släpvagnen. Gottfrid var i himmelriket då han fick hoppa och plaska i alla lortpölar.

Den stående panelen är klar på baksidan av huset och det blir jättefint.



Bilder på huset kommer!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress