slå hammaren mitt på spiken.....
Vi funderar på badinredning och till det stora badrummet funderar vi på en ekmöbel från Ballingslöv precis i den här kombinationen med kommod, spegel och två högskåp. Dock med en ljusramp istället för lysrör:



I vårt minimala badrum med toa och dusch måste vi ha en minimal möbel och det fick bli Compact från Ballingslöv. Vi får dock bara plats med en kommod med spegel:



För övrigt så har min egen snickare varit lite justerad idag.
Han bommade spiken med hammaren igår och ser ut på detta viset:


Dessutom fick han sågspån i ögat. Trots mitt utövande av sjuksköterskeyrket så misslyckades försöket att spola rent ögat och då ögat klibbade ihop av var så fick det bli en tur till jourmottagningen på Borlänge sjukhus där han fick salva.
Snart är han nog på banan igen.

Vi åkte till Falun och knackade dörr idag också. Vi hittade "vår" husfärg där och var tvungna att höra oss för vilken färgkoden var så att vi kan apa efter. Han skulle messa koden men vi har inte hört något ännu så han kanske inte vill ha flera hus i den färgen. I så fall är vi tillbaka på ruta ett!

Marillo

Halloj Frida..

Du får prata med en målare ;-) dom har en sån där apparat som visar koden när du sätter den mot väggen eller dyl. En sån är super - vi lånade en sån när vi glömt bort vilken färg vi hade målat om med hihi. I och för sig var det inomhus men det kanske även går på utsidan - konstigt vore det väl annars..



Och med "allemansrätten" skratt så kanske du kan gå och "blippa" på husväggen för att få rätt färgkod



Ha det gott

Sussi

Snygg badrumsinredning, verkligen trevlig..

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress