minus 9 grader ute!



Jodå, vi lever men det är en hel del att göra och lite tid till bloggande.

Vintern närmar sig med stormande steg och termometern visar på minusgrader. Idag inhandlades en kupévärmare då jag blivit alltför lat för att ta cykeln upp för den långa Hagbacken. Jag skyller på att jag lämnar Gottfrid på dagis (vilket förvisso är sant men dagiset ligger på vägen till jobbet och det är därmed en dålig ursäkt).

Kaminen har redan fått tjäna sitt syfte och den hinner knappt svalna så pass att det går att spackla den och göra den klar. Måste ta tag i det snart annars tenderar det att bli kvar till våren.

Vad gör vi mer då?

Jo Micke listar fortfarande, rum efter rum blir klart. Däremellan ser jag till att vi håller oss sysselsatta med diverse möbelmontering. Nya soffor har äntligen inhandlats och även soffbord, tv-bänk och matta till vardagsrummet. det börjar bli riktigt trivsamt nu. Vi väntar dock på soffornas klädsel som kommer i början av december.

Garderob har skruvats ihop och placerats i hallen och vi är mycket nöjda med resultatet. Nu kan det listas färdigt där också.

Lampor har vi införskaffat och i flera rum kan vi nu se även då mörkret fallit utanför fönstret.

det som är det negativa med möbelmontering är att det alstrar en hel massa sopor och baksidan av huset börjar nu se ut som en soptipp. Planerar någon tippen-vända här framöver.

Vad händer mer här i området då?

Jo, på granntomten har de börjat gräva för ytterligare en husgrund. Det ska bli spännande att följa det husbygget och Gottfrid har första parkett i allrumsfönstret. grävmaskinen är precis utanför huset.
I flera av de pågående byggena runtomkring förbereds för inflytt och varje dag ser man kakelbilar komma och gå, köksleveranser, elektriker som håller på att färdigställa det sista, gruslass som tippas av och körs ut på uppfarter, bygglampans flit som lyser till långt inpå kvällarna.
Spännande och roligt att få följa vårt område och se hur det växer och blir lite mer färdigt för varje dag.

Här kommer några bilder slutligen och vi börjar i Agnes rum:







och här är prinsen himself:

EvaB

Hej, vad kul att läsa lite i din blogg igen :) Sitter här allena med resfeber, de andra har lyckats somna jag väntar på att diskmaskinen ska gå klart, vi har ju olika ansvar som du vet. Ha det bra i veckan på jobbet, ses (hoppas jag) nästa vecka. Kram eva.

Anna

Hej

Vad fint ni får det!! Kul att få se lite bilder.

//Anna

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress