10.....
Är hemma och vabbar idag. Gottfrid vaknade halv 6 imorse och var jättesnorig och hostig. Har ingen feber än och jag hoppas inte det blir värre än så här. Tråkigt att behöva vara hemma från jobbet men men, inget att göra åt.

Igår Var vi ute och shoppade! "Oh äntligen" tänker alla ni som brukar se oss emellanåt. "Äntligen piffar dom till sig med lite nya kläder" "Eller kanske slog dom på stort och gick till frissan"

HA, fel, fel, fel. Ni får försöka stå ut med de två ruggugglorna på Pastorsgatan 2 ytterligare ett tag. Vi shoppade inget annat än EN SÅG!!
Lilla julafton för sambon men faktist även för mig. Jag har blivit lite skadad under byggtiden och tycker det är jätteroligt att köpa verktyg. Jag har verkligen märkt nyttan av att ha ordentliga verktyg.
Nu har vi inte köpt så mycket faktiskt, bara en skruvdragare och nu en såg. Sen lite annat smått såklart. Vi har ju omgett oss av givmilda människor som lånat ut en hel del till oss. Dyckertpistol mm. Sen har vi ju mamma och pappa som bistått med en hel del användbara verktyg, släpvagn, arbetskraft mm
Tack och tack!
Den gamla sågen har fått slita ont under flera månader och protesterade nu ordentligt genom att fransa alla plankor i ändarna och har dessutom inga fasta geringslägen.
Vi investerade i en rejäl Bosch med tillhörande bänk. Micke är rent av lyrisk.

Vi var inne på en DeWalt men föll än en gång för Bosch istället. Det var lika när vi köpte skruvdragaren och vi har inte ångrat oss. Till och med jag kan hantera dessa verktyg.

Jag har slängt ut annons på ett par av våra garderober som vi ska byta ut mot något smidigare. Julia ska få en garderob som inte är så djup på sitt rum då det är lite svårmöblerat.
Tvättstugan ska istället för garderob få några bänkskåp. Det blir mer praktiskt så.

Vi har fått besked att vårt badkar skickats från lagret i Luleå och borde komma under veckan. Så lägligt då A gör klart det sista imorgon. Det känns kul men samtidigt tråkigt. Kul att det är klart och att det blev så fint. Vi har verkligen inget att klaga på när det gäller A och kakelgruvan. Tråkigt dock att i fortsättningen komma till huset och inte mötas av A:s glada leende och trevliga sällskap.

Nedräkningen har börjat. 10......
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress