Äntligen Larmat!
Äntligen har vi fått ordning på trösklarna. Otydligt vem som ska göra vad. Dörrkarmarna ligger under ett snickarsteg som vi köpt men trösklarna ligger under ett annat, som vi ska göra själva, fick vi reda på igår!! Liiite irriterande.
Nåväl Micke fixade till det och nu kaklas de för fullt i badrummet.

Vi gjorde oss en tur ut till Långsjö såg idag också. Vi gav dem lite att fundera på. Har beställt hörnklossar i 45 graders vinkel och de kliade sig rejält i huvudet. Spännande att se om de lyckas fixa till det.
Långsjö såg ja, vilket ställe. Härligt genuint gammalt sågverk med "butiken" i en lada. Gamla maskiner och virke, sågspån och trä överrallt. Fyndhörnan kunde man hitta under en presenning. Sågen har gått i generationer sedan 30-talet och hade både hjärta och själ. Sånt tycker jag mycket bättre om än det stylade kommersiella utan tillstymmelse till själ. 

NU tror jag att jag dragit det sista penseldraget i alla fall. Fick komplettera lite på verandan och målade det sista dörrfodret. Det känns helt under bart att kunna släppa projekt målning och koncentrera sig på inomhuspyssel nu i höst. 

Hämtade sonen och tillbringade em vid huset. Man vill inte åka hem därifrån. Fikade ute i strålande solsken, mamma och pappa kom på besök till Gottfrids (och vår såklart) stora förtjusning. "Bye, bye älskling" sa han till mormor när de skulle åka hem.

Sist men inte minst så har vi äntligen fått ett larm installerat. Känns skönt. Det är direkt kopplat till sos alarm och de skickar ut en bil direkt larmet går.
Majsan

Vad duktiga ni är!! Vilket jobb ni gör hela familjen. Ska bli spännande sen å få se hur det ser ut i verkligheten. Själv försöker jag skriva c-uppsatsen...suck å pust. Kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress