Fredag
Leeeeedig Fredag! Det är inte dumt.

Väntar förmiddagsbesök från Borlänge Energi, de ska montera en mätare på nåt rör i tvättstugan. Sen har vi fått igång alla mätare tror jag så då kommer vi inte undan längre.
En positiv sak med Borlänge Energis besök var att vi fick tummen ur och röjde undan allt skräp i tvättstugan. Glas och tidningar, pantflaskor och drickabackar. Jisses vad gott om plats det blev. Skönt.

Nu skulle vi verkligen behöva få lite ordning i Gästrummet också. Fåtöljen som står därinne ska ut till fågelmyra, skrivbord och förvaring ska inhandlas sen ska det bli ordning på papper och pärmar som just nu finns utspridda i olika hörn här och där. Möblerna ska helst vara snygga, praktiska och Billiga. Plöjer Blocket dagligen men har inte hittat nåt än som skulle passa.

Gottfrid har duschat, myser i soffan. Själv har jag inte kommit ur pyamasen än men finner ingen brådska till det förren framåt 10 när BE förväntas anlända.

Framåt kvällen har C bjudit in till tjejfest, det ska bli skoj.

Väntar nu spänt på mina gardiner jag beställde från http://www.textilonnet.se de borde komma idag. Knytbandslängder till köksfönstret.

Nu är det oroväckande tyst från G, måste nog kolla vad han pysslar med.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress