Härliga semester.
Semester är härligt!
Vi har inget planerat den här veckan och tar dagen som den kommer. Vi har dock haft fullt upp och dagens tandläkartid för Gottfrid ramlade helt ur minnet.

Vädret är så här långt, helt på vår sida. Fantastiskt solsken en härlig värme och långa sköna kvällar. Jag inser nu vad jag saknat att ha semester. Förra året bestod vår semester av enbart arbete, hårt arbete. Huset skulle bli klart och det var bara att jobba på. 
I år har vi semester och gör bara det allra nödvändigaste. Barnen är bara barn en gång och det vill man inte missa i flera år, Gottfrid är i en härlig (och besvärlig) ålder. Tillbringade halva kvällen åt att titta när han plaskade i sin lilla pool som inhandlades idag. 
Han har så mycket funderingar och så mycket busiga ideér. Så priviligerande att få uppleva det, men såklart även frustrerande när envishet och trots sätter in.

Tonåringarna har också funderingar men av ett annat slag. Det känns som en gåva att få finnas i deras liv och
som mamma till dessa fina ungdomar är jag stolt som en Tupp.

Saknar livet med alla barn hemma, det var jobbigt men också väldigt roligt. Alla har sina egenheter och har nu utvecklats till små vuxna. Storebror som hade födelsedag igår har blivit en stilig herre och det är tråkigt att vi ses så sällan.

I Måndags var vi till Äppelbo och hämtade vår lilla husvagn. Den är långt ifrån ny, den är inte stor men den är vår och den är väldigt mysig. Snälla pappa hade besiktat den och tvättat den ren från skit och snälla mamma hade städat den invändigt. Om man nu ska snacka privilegium så är väl det väldigt priviligerat. TACK!
Vi hade en kanonmysig dag hemma i byn. Gottfrid åkte fyrhjuling med sin bästa killkompis, även kallad morfar. Han varvade det med lek i lekstugan med sin bästa tjejkompis Selma. Vi vuxna bara slappade och hade en loj dag i värmen.

Igår sportade vi lite. Powerwalk med Julia är precis vad det låter som. Herregud vad den flickan har spänst  benen. Jag hade fullt sjå att hänga med men skönt var det.
Micke tog en premiärtur på gymet.

Idag har vi varit i shoppartagen. Inhandlade färg till lilla huset och det har jag målat ett varv idag. Känns fint.
Gottfrid fick sig en plaskpool som han tränat simhopp i.
Förtältet till husvagnen har vi sålt och därmed kunde vi inhandla en markis till husvagnen istället. Så mycket enklare att hålla på med . 1 minut sen är man klar. Har ett sidoskydd också så det blir kanoners nu när vi ska ut och fara.

Grillade hamburgare och en kall öl fick avsluta dagen.




Marie

Låter som ni har en härlig semester! Att slippa resa förtält låt väldigt lockande men som det är nu med en 2 åring så fungerar det kanon som lekhage..

Anonym

Du är då värd att ta semester min vän!!! Ha det så himla skönt.. kramen

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress