kumminet

Började som en byggblogg där jag bloggade om vårt livs största projekt: husbygge och det mesta runt det. Nu har vi flyttat in i huset men jag fortsätter blogga om ditt och datt runt hem, familj och livet i allmänhet.

Ledig Onsdag

Publicerad 2011-05-18 15:31:58 i Allmänt,

Vilken tur att det var just idag vi var lediga jag och loppan. Kl 07 i morse kom en massa maskiner hem till oss med medföljande arbetare. Grävaren parkerade mitt framför köksfönstret, lastbilen tippade grus på uppfarten, paddan plattade till gruset och Gottfrid hade första parkett. Han frukosterade i köksfönstret och förfölyttade sig ut till altan där han övervakade arbetet iförd sina arbetskläder. Han ville ju inte vara sämre än sina hitresta "kollegor"Det har hänt en hel del här på torpet sedan i påskas. Det börjar arta sig utomhus och det är skönt. I påskas bodde vi i en stor grusgrop kändes det som


Sen startade altanbygget


mitt i bygget kom stora traktorn och fixade till tomten inför gräsmatteodlingLilla garaget anlände


Gräset såddes och det var baske mig ett riktigt hundgöraoch gräset vattnadesoch idag kom dom alltså och började med uppfartenoch ser ni det jag ser??GRÄÄÄÄS.....och en del ogräs då förstås. Men små små fjun börjar visa sig.

NU finns det hopp!!

En tippenvända med lite skit som vi samlat ihop runt huset blev det också idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela