semester
nytt försök....det tredje. De andra två har bara försvunnit hux flux .

Började med att packa husvagnen och dra till byn på släktträff med Dahlmans. Alla syskonen under samma tak hör inte till vanligheterna. Det blev en kväll med god mat trevliga människor sång och musik.







Stannade i byn ett par dagar.



sen åkte vi hem, polerade bilen, packade om vagnen och drog till Rösjöbadens camping några dagar. Sol, bad, och ett besök på härliga grönan.







Fortsatte sedan till Östhammar och tillbringade några härliga dagar där tillsammans med brorsan och några trevliga stockholmare.

konsert i förtältet


glödstekt sill


grillbakade Dumlemuffins


Spontan konsert mellan vagnar och tält


Båttur med eckerölinjen som bjöd på en helt fantastiskt skärgårdsbuffe. Lite taxfree shopping och busiga barn.


Barnen har lekt.....och fightats om vartannat. Ändå tills de blev "partners in crime"!! Trots förmaningar drog dom olovandes ner till vattnet för lite "oskyldig" pinnkastning. Detta resulterade i ett plask för i gen mindre än Gottfrid som verkligen går in för att alltid vara först. Så också nu....först i vattnet. Vågade inte gå hem....Selma kom till slut och avslöjade plasket tack och lov och pojken följde motvilligt och skamset med till husvagnen. Där fick de ännu en uppsträckning och ett löfte om att lämna campinglivet om saken skulle upprepas.

Från den stunden var de bästa vänner!





Efter att ha tillbringat en vecka på resa drog vi hemåt och tvättade.....för att dagen därpå packa om och fara till Orsa.

Hade några riktigt fina dagar med strandhäng, grillkvällar, minigolf, och kortspel.
Agnes och Linus kom efter ett par dagar.











Landade hemma igår. Tvättat och städat vagnen. Handlat och ägnat mig åt vardagssysslor för att genast tröttna och längta bort från vardagen.

Hämtade hem älskade Julia från Arlanda idag efter 3 veckor. Härligt att ha henne på pastorsgatan igen.
En annan som längtat efter syrran är lillebror som sover hos Julia inatt.





Vill avsluta med att dela ut en medalj till finaste ungdomarna som förgyllt vår husvagnssemester med sin närvaro. Så himla roligt att de ville med. Linus som aldrig varit på husvagnssemester och som prövade detta sätt att semestra tillsammans med denna taikonfamilj är värd ytterligare en utmärkelse.



Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress