solsken ute
och solsken i sinne!

Äntligen lite sol och värme. Började igår desperat leta efter restresor för att vara garanterad lite solsken. Struntar i det nu och njuter på altan istället :-)

Det byggs hus här hos oss :-) Härligt att ogrästomten blir bebyggd, sen tror jag det är fullbelagt i kvarteret.





och till protokollet ( till min käre far ) ska tilläggas att råsponten spikas för hand.......ingen spikpistol i sikte!

Det blir nog ett fint hus det där och vi får hälsa Agne välkommen till bygden.

På tal om bygden......i ett svagt ögonblick har jag tydligen lovat att dra en och annan låt på felan på en släktsammankomst om ett par veckor. Mmm....drog fram fiolen ur sina gömmor och det visade sig att Ljudpinnen, som sitter inne i själva lådan, och ger felan sitt ljud, har ramlat loss.....igen. Ringde den enda verkstan som finns i stan och dom har semesterstängt.

tog fram fiol nummer två.....som inte har några finstäm-skruvar. Försökte stämma.......klick så gick strängen av!!!! Och fiolen är rätt skramlig och inge rolig alls. Ett fall för verkstan även den!!

Jaha.....det var den spelningen.

Men Micke Dahlman har visst bestämt sig för att det ska bli fiolspel och idag ska vi titta på en ny fiol i Falun. Eller rättare sagt bättre begagnad. Endast använt några gånger och verkar vara väldigt fin till bra pris. Återstår att se.

Bytt gardiner i köket, frukosterat på altan och är inne på kaffekoppen nummer 2. ska snart hämta maken på jobbet för ett dygn hemma innan han ska jobba igen. 2 veckor till semestern nu. Lääängtar!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress