Livet som Frida

Startade bloggen i samband med vårt husbygge 2010. Efter att huset stod klart har jag fortsatt skriva om livet i stort och smått. Just för tillfället har livet tagit mig med på en utmanande resa sedan jag drabbades av utmattningssyndrom. För att ta mig framåt använder jag därför bloggen som ett verktyg för att bearbeta mina egna känslor och tankar och för att om möjligt hjälpa någon i samma situation.

Fredagsmys...

Publicerad 2013-06-14 18:22:00 i Allmänt,

Ja nu är det äntligen Fredagsmys! Är sjukt trött efter en hektisk vecka. Micke har jobbat i stort sett dygnet runt och med bal, skolavslutningar och student. Roliga aktiviteter såklart men en del pyssel runtomkring.
 
Avslutade alltså med Student idag. Fina Jonas har tagit studenten. Han är numera lastbilschaufför och har redan ordnat sig ett jobb. Vi är såklart stolta och glada för hans skull. MEN liiite oroligt att ha honom utefter vägarna i en lastbil. 
 
 
 
JAg har sagt det förr men det tål att sägas igen........Jag är rik med så många fina barn och är så glad att det går bra för dom i livet.
 
All lycka önskar vi Jonas på hans resa genom livet, men för guds skull....KÖR FÖRSIKTIGT!!
 
Efter att ha tagit emot honom for vi iväg och åt mat på thairesturangen i Borlänge. Supergott och mysigt. Köpte med jordgubbar hem och smaskade i oss med glass och grädde. 
 
Firade ju även att Agnes slutat Grundskolan (jag missade hennes avslutning....fy skäms!!)
 
Hoppas nu på en riktigt bra och skön sommar.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela