Livet som Frida

Startade bloggen i samband med vårt husbygge 2010. Efter att huset stod klart har jag fortsatt skriva om livet i stort och smått. Just för tillfället har livet tagit mig med på en utmanande resa sedan jag drabbades av utmattningssyndrom. För att ta mig framåt använder jag därför bloggen som ett verktyg för att bearbeta mina egna känslor och tankar och för att om möjligt hjälpa någon i samma situation.

suck...

Publicerad 2013-06-18 22:38:46 i Allmänt,

...puck! Ibland går luften ur......

Nåväl....Hä blir full bättär!

Kör en rapport från de senaste dagarna istället.

Gottfrids fotbollskarriär blev kort men intensiv. Efter tre träningar lägger han fottbollsskorna på hyllan. Att sparka bollen mot mål = helt ok. Att jaga bollen tillsammans med andra (som ibland bommar bollen och träffar benet) = inte kul. Att träffa bästa kompisen och lattja lite = ok. Att spela fotbollsmatch = tråkigt ( började då snegla mot lekparken och tyckte att det skulle vara roligare) Nä, roligt var det inte med fotboll men nu har han i alla fall provat. Kanske tar han upp karriären om några år!
Cykelträningarna däremot, då är det inte tal om någon lekpark eller nåt annat gnäll,inte ens när man ramlar i en myrstack full i pissmyror vill man åka hem!

Jag tycker ungarna ska prova det dom vill men inte hålla på med det som dom tycker är tråkigt.
Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela