sjukstuga
Jo, så har vi det här. Stackars jultan kör 4:e dygnet med hög feber och halsont. Låter som en danska när hon pratar. Som om hon skulle ha en klick gröt i halsen. Imorgon ska hon köras till doktorn och snälla storasyster Louise skjutsar henne.

Agnes var till doktorn idag för sin envisa klåda. Fick klådstillande tabletter och kortisonkräm och hoppas att det hjälper.

Annars är vi andra rätt friska.....peppar, peppar!

Gottfrid premiärkörde sin cross i helgen helt själv. Satte sig på och drog bara. Blev lika förvånad som vi och ganska förskräckt. Aaaaningen skraj kanske också även om aldrig skulle erkänna det. Dags snart för ytterligare en tur.






Vi investerade också i en ny cykel till honom i Lördags. En riktig mountainbike till familjens Lilla cyklist. Vi cyklade en nätt liten tur på 1,2 mil i Söndags fm och trodde nog att vi tröttat ut honom ordentligt. Nädå.....icke.....en film senare hoppade han på cykeln igen och jag fick tjata in honom från den Lilla golfbanan som finns här bredvid där vi bor.

Igår var det cykelträning igen vilket innebär 1,5 timmes skogscykling plus cykeltur till cykelklubben och hem. Jag är imponerad och struntar i om det verkar skrytigt men pojken älskar verkligen att cykla.





Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress