Solsken och läxor
Idag gick vi ut i solskenet en stund. Jag tror inte det gör saken värre, snarare att det gör gott med frisk luft. Tog en kort promenad till de två nya lekparkerna i området. Den ena ligger precis i slutet av vår gata och den andra i det nya området mot kyrkogården. Båda fick godkänt och Gottfrid njöt av frisk luft.


Orkade en stund sen gick vi in och åt lunch. 

Nu har vi precis gjort lite läxa. Försöker sitta an stund varje dag. 


Han är duktig och det roligaste är matte 😊

Ikväll ska jag åka på spinning. En fd arbetskamrat, Fawsya från Somalia, ska få licens som ledare och bjöd in mig till sitt pass. Kul 😄 Hon är en jättegullig tjej, driven och ambitiös. Ska bli skoj 😀

Annars går dagarna sin gilla gång. Hostattackerna avlöser varandra, framförallt mellan 03 och 10 på morgonen, lugnare under dagen och sen blir det mer igen framåt kvällningen. 

Jag tvättar lite, plockar lite, städade hall-garderoben i morse, dricker kaffe, gör läxor med Gottfrid , tröstar genom hostattacker..... Ja det är väl ungefär så dagarna ser ut. Idag känns det ok när vi fått lite sol på näsan och det har (ta i trä...) varit riktigt lugnt med hostan nu några timmar! Annars är det rätt segt det här. 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress