Allergichock och julstök
Ja, allergireaktion a la grande Slog till igår. Missade att skicka med allergimedicin när Gottfrid åkte med en kompis hem igår. De hade skaffat världens sötaste lilla kattunge. Men jösses vilken allergen sort. 
Gottfrid kom hem med ögon som röda pingisbollar, visselpipa i luftrören, huvudvärk och nästäppa. Det har dröjt sig kvar hela dagen idag om än lite bättre och bättre. Blev vab idag och han behöver ytterligare en dag för att helt komma i form. 

Bilden är 16 timmar efter reaktionen och det värsta har lagt sig


Har fått remiss för hypersensibilisering, alltså typ vaccination mot hans pälsdjursallergi. Långdragen procedur med flera års sprutor men så värt det om han kan vara hos kompisar, mormor och morfar utan att bli sjuk!

Då vi blev hemma oplanerat passade jag på att städa och stöka. Herregud, det var som att det aldrig blivit städat. Hur mycket skit kan det bli på bara mån vecka. 
Är fortfarande inte klar. Hade inga dammsugarpåsar och den som satt i sugen var så sprängfull att jag knappt fick ur den. Dammsugningen kvar till imorgon med andra ord. Men köket fick sig en ny look i alla fall. 





Fyndade kuddöverdrag och gardiner på rusta. Billigt och det gör det hela lite roligare. 
Gjorde en liten shoppingrunda med Julia och avslutade hemma med, kaffe, saffransbullar och glögg. 
Kan rekommendera denna vinglögg. Ny för mig för i år och riktigt god



Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress