Hade en plan
Att kunna gå till jobbet denna vecka. Idag känns det inte alls aktuellt. Har fortfarande väldigt ont i rygg och bröst och inatt var det värre än någonsin. Har fått en tid på vårdcentralen för att utesluta lunginflammation, vilket jag inte tror att jag har. Men det är kanske bra att få det uppkollat i alla fall. Kanske finns nån starkare smärtlindring eller nåt. 

Snön har kommit med besked och det var ett äventyr att få gården skottad. Vi köpte en snöslunga förra vintern som krånglade redan då. Igår när micke tagit fram den, tankat den och skulle dra igång den. Så gick snöret av. Betyder att den är obrukbar. Ska försöka reklamera den. 
Han fick skotta gården med en liten trasig skyffel. Grannen kom till undsättning och tog bort plogvallen Tack och lov. Jag följde sen med som åskådare till pulkabacken en stund. Blåste isvindar så jag blev inte långvarig där. 

For och köpte ny jacka till Gottfrid på EM. Vi köpte en overall till honom i november, som han nu växt ur. Kul! Köpte täckbyxor på Maxi och en kanonjacka på stadium outlet. Han idiotförklarade oss dock. Hur kunde vi tillstå oss att köpa en jacka för flera hundra när vi inte hade råd att köpa ett tv spel för 500kr??? 
Ja det kan man undra. 


Overall Everest stl 122, nyskick. Någon intresserad. 300kr??
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress