Årets första VAB
Idag myser vi hemma jag och prinsen
Helgens kalasande satte sina spår. Trots full medicinering pallade han inte katterna. Med sargade luftrör och svullna ögon tar vi därmed en vilodag. Det är så lätt att man bara kör på, i med mer medicin och iväg till skolan. Men idag kände jag, varför?? Varför proppa i honom medikamenter så att han blir trött, irriterad och okontrollerad bara för att vara duktig, gå till jobb och skola och prestera. Nä, dom får klara sig utan mig helt enkelt och han har varit i skolan varje dag sedan kikhostan förra året. 

Det är en sak att vara hemma och en annan att orka med tempot i skolan. Så vi stannade hemma. Kurerar honom idag och hoppas på att kunna vara i skolan resten av veckan. 

Någon kan säkert ha åsikter om detta. Varför vi skickar honom på kalas bland katter när han inte tål dom. 
Om hela klassens grabbar ska på kalaset så är det inte så lätt att säga till honom att han inte kan gå pga allergin, då skulle han inte kunna göra nåt, SÅ  Vi gjorde ett försök, det gick nästan. Han klarade två timmar men hade det jobbigt efteråt. Han hade haft roligt och det är huvudsaken. 

I stort sett alla har djur och med allergi mot dom blir man begränsad. Vi har också varit tvungna att sluta skicka honom på minidisco. Dålig ventilation, discorök och många barn i liten lokal tog kål på honom varje Torsdag. 

I November börjar vi hypersensibilisera honom och hoppas på gott resultat. 




Marie Hysing

Mys på så han får krya på sig ordentligt. Minns själv hur det var att inte kunna gå hem till kompisar för att de hade djur hemma och jag var allergisk. Bra att han försöker. Ingen ska lägga någon värdering om han behöver en dag att få ordning på andning och det är ju jättejobbigt efteråt.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress