Utspiration
Om tisdagen gav inspiration och glädje så har den här dagen gett nån sorts Utspiration!

Intensiva dagar, intensiva kvällar, mannen borta, barnet trotsigt, mamman lättretlig och huset i skick som en stia! 

Slut som människa, kaputt, längtar till friden på Campen, promenader i ett höstigt Orsa, gärna i skogen i Grönklitt, virkning i vagnen och avkoppling! 

Nåväl, pojken i säng, för trött för matteläxa, speedad på godis (jag vet att det är torsdag, återkommer till det), ilsken och kaxig, jobbigt med andning och i slutänden ångerfull och ledsen.

Huset någorlunda rent. Åtminstone de största råttorna är väck, spillet på toaletten borta och nya rena handdukar på plats. 

Godis på Torsdag?? Ja, vem f*n uppfann minidisco för lågstadiet där det i stort sett bara går ut på att köpa och äta godis och läsk! Varje Torsdag på knuten. Tanken är god men när till och med 8 åringen själv säger att: varför kan man bara köpa en massa sötsaker?!
Nu tror jag ju inte att han skulle vilja köpa blomkål och gurka men man kan kanske ha popcorn och Festis eller varför inte vatten bara? Ungarna vräker i sig och när de ska hem är Alla högt och lågt. 
Dålig luft och discorök Ger honom astma också. Han är helt slut när han kommer hem så nu har vi kommit överens om att skippa discot några veckor! 

Han i säng och jag i säng. I morgon är det Fredag och jag tackar allra ödmjukast för detta! 




Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress