WAN thai

Landat i Orsa efter arbetsveckan. Intensiv, korta kvällar och mörkt! Mörkt när man åker till jobbet och mörkt när man kommer hem.

Köpte thaimat i bästa thaivagnen här i Orsa. 70 spänn för en enorm portion supergod mat, lagad av en glad och tillmötesgående kvinna. Bästa starten på helgen.

Veckan har bjudit på ett ganska lugnt arbetstempo. Har nu en vecka kvar innan jag återvänder till vårdcentralen.
Blir bra att kunna gå till jobbet, ta sällskap med Gottfrid på morgonen.

Gottfrid ja, ensamvargen. Måste prata med fritids och höra hur det är med kompisar egentligen. Han är alltid glad när han går till skolan men har han kompisar?

Inte en kotte har ringt honom under lovet, ingen ringer någonsin! Igår klädde han ut sig och gick bus eller godis själv. Han lufsade iväg i området. Verkade själv inte särskilt bekymrad över det utan var rätt nöjd när han kom hem med väskan full i godis,
Men jag fick klump i magen när han drog iväg helt själv.
Sånt gör man väl med kompisar?
Gör jag för stor affär av det? Vad rör sig i det där lilla huvudet? Är han ensam och ledsen men visar det inte? Är han helt enkelt en ensamvarg?

Hur ska man veta? Det är fasen ingen lek att vara förälder, inte ens fast man har erfarenhet av fem stycken innan den yngste. Det är liksom olika varje gång.

Ikväll har vi bara myst i alla fall. Spelat yatzy, lekt affär, ätit gott, myst i soffan, skrattat och kramats. Sen gick han plötsligt och la sig och tvärsomnade.

Lilla hjärtat❤️

Väntar också på att Agnes ska skicka bilderna från resan😁 blir roligare att skrivareseberättelsen då😎

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress