Vi skulle leva life......

Vi har alla olika förutsättningar i livet. Vi föds där vi föds, vi får inte välja. 

Vi har alla olika strider att kämpa med, och vi har alla en hälsa att förhålla oss till. 

Mycket är avhängt av våra val i livet. Vad vi väljer har betydelse för vårt liv, vår hälsa och vilka strider vi behöver utkämpa. 

Men vissa saker kan vi inte välja och inte heller välja bort. 

Jag är en av de lyckligt lottade. Jag har det så bra så jag skäms ibland. Visst, jag har utkämpat strider, jag har gjort mina val. Jag har försökt välja rätt men precis som för alla så vet man inte alltid när det är rätt. 
Men, Jag har ett bra liv. Och i det stora hela blev det rätt😊

Nåt som gör mig extra tacksam är min hälsa. 
Min kropp fungerar, den är hel och den lyder. Jo, jag har mina stunder. Jag har lite krämpor emellanåt. MEN jag är en väldigt frisk person och det är inget man ska ta för givet. Jag är tacksam för det varje dag. 
Jag kan åka skidor, springa, träna på gym, ja träna vad jag vill. Gå långa sträckor, röra mig obehindrat. Och vet ni gott folk att det är en gåva som inte är alla förunnat. 

Så jag tillägnar detta inlägg alla dom som kämpar. Som kämpar mot sin kropp och som bekämpar strider varje dag för att kunna göra de saker som jag gör utan att ens reflektera över det. Det är ni som är hjältarna och det är ni som står för de stora prestationerna, varje dag, året runt. Och ni ska ha Cred för det!