7 år senare

I måndags den 11/6, hade jag en känsla att jag glömt något. Kollade genom min kalender om det var nåt möte jag missat, hade Gottfrid nån sammankomst i skolan tro eller vad var det för speciellt med den 11/6? För nåt var det! 

Joooo, just ja, det var ju vår bröllopsdag😅
Alltså inte för att den inte är viktig men vi firar sällan den men man kan ju åtminstone uppmärksamma den, haha! 

7 år sedan vi gifte oss. Första sommaren i huset, förlovning på altan kvällen innan, drop in bröllop på Skansen en solig lördag. Ingen visste, inte ens de barn som var hemma. Till dom sa vi att vi skulle på gröna Lund och övernatta hos brorsan. Som visserligen var sant men det visste inte han om än. 
Jag ringde honom på vägen och frågade om de ville med till gröna Lund. Jodå det ville dom och frågade om tid, när jag svarade att vi ska bara in på Skansen och gifta oss först blev det tyst i andra änden. 
Hahaha. Vi minns den dagen och jag minns även att ungarna var lite griniga först, de tre som var med fick inget veta och ingen chans att klä upp sig tyckte dom och sen var det tre som inte var med som blev besvikna såklart. Men det var ju det som var grejen, vi ville inte ha nåt  bröllop med allt vad det innebär, vi ville bara knyta ihop säcken och det här var enkelt, spontant och lite spännande. 
Dagen efter var det inte så hemligt längre för då var vi på första sidan på expressen som rapporterade om premiären för drop in vigsel på Skansen. Hahaha. 

Det var 7 år sen. 2011.....11,5 år efter år första date. 

Så grattis till oss, det har verkligen varit i nöd och lust, glädje och sorg, sjukdom och hälsa, ur och skur och allt det där. 

(null)