Livet som Frida

Startade bloggen i samband med vårt husbygge 2010. Efter att huset stod klart har jag fortsatt skriva om livet i stort och smått. Just för tillfället har livet tagit mig med på en utmanande resa sedan jag drabbades av utmattningssyndrom. För att ta mig framåt använder jag därför bloggen som ett verktyg för att bearbeta mina egna känslor och tankar och för att om möjligt hjälpa någon i samma situation.

Sista skolveckan

Publicerad 2018-06-11 09:52:04 i Allmänt,

Ja på Torsdag är det sommarlov för Gottfrid. Blir skönt för honom. Upploppet nu, klippning i morrn, klassträff på onsdag och så avslutningen på torsdag. 

Jag gruvar mig lite för lovets ankomst och allt vad det innebär. Men det blir väl som det blir antar jag. 

Idag snurrar det, ja jag är yr och konstig i huvudet, lätt illamående. Sovit som en kratta inatt. Men vi har klarat av ett bankärende nu på morgonen, via telefonbanken. Och det blev kanske för mycket för synapserna i kontoret. 

Regnar idag och det är såååå skönt, behövs verkligen och nu kanske vi får tillbaka vår gräsmatta. 

Mycket annat som händer i min närhet, tunga saker, jobbiga saker och det känns väl som att vi snart fyllt kvoten för elände det här året. Men det tar liksom aldrig slut. Man bara väntar på nästa grej! Man blir nästan avtrubbad och att någon uppsökt sjukhus hör till vardagen. 
Jag stukade foten igår när jag snubblade ut från husvagnen och det är nästan en befrielse att ha ont någon annanstans. Nåt hanterbart som man inte behöver analysera eller ifrågasätta. 

Men man får bara det man tål sägs det och då måtte vi vara väldigt tåliga i familjen Eriksson-Dahlman-Andersson. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela