Livet som Frida

Startade bloggen i samband med vårt husbygge 2010. Efter att huset stod klart har jag fortsatt skriva om livet i stort och smått. Just för tillfället har livet tagit mig med på en utmanande resa sedan jag drabbades av utmattningssyndrom. För att ta mig framåt använder jag därför bloggen som ett verktyg för att bearbeta mina egna känslor och tankar och för att om möjligt hjälpa någon i samma situation.

Läkarupdate

Publicerad 2018-05-30 06:12:30 i Allmänt,

Läkartid idag, alltid en anspänning. Har en bra läkare och inget att oroa mig för men ändå blir det en anspänning. Det är ju som det är liksom!
Så hur är det då?
Har det blivit bättre? 

Den frågan är jättesvår att svara på. Har det blivit bättre?
Om jag säger såhär, vissa saker är bättre medan andra faktiskt är sämre. Det känns lite som att jag måste ända ner på botten innan jag kan börja ta mig uppåt. 
Sen sommaren kom har jag nog utmanat mig själv mer helt omedvetet. Jag vill njuta, vill göra det där som hör sommaren till och det har sitt pris. Jag har gjort mer, utmanat mig mer, och blivit fruktansvärt mycket tröttare. Trött i kroppen, i musklerna, värk, stelhet, dimmigare i hjärnan, trött i huvet. 
Sommaren har alltid stressat mig och jag älskar hösten när allt lugnar ner sig en smula. Jobbar hårt för att hålla stressnivån nere, kör mina mindfullness övningar, sköter mig så gott jag kan. Men ser jag någon tydlig förbättring?.....Näh, i ärlighetens namn inte! 
Vardagen fungerar skapligt men samtidigt inte alls. 
Usch det här låter alldeles för luddigt och otydligt men det är just så drt är. 
Att få frågan "Hur mår du?" .... det suger... för jag kan aldrig svara "Bra" utan att ljuga. 
Så nej, det är långt från bra, och i vissa fall inte ens bättre, men i nåt fall liiiite bättre och i nåt fall faktiskt sämre. 

Snurrigt? Jo tack, jag vet. 
Välkommen till mitt liv, snurren 2018! 

Vi får se vad Dr. Kommer fram till. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela