Annandag jul

Annandag jul och jag har lätt jobbångest. Imorgon är det dags efter en ganska lång ledighet. Började ledigheten med några dagars VAB så den blev längre än planerat. Nu har han astma igen så vi får just se hur det utvecklar sig. Vädret och de kyliga temperaturerna är inte gynnsamma för hans luftvägar.

Julen har varit väldigt bra. Vi åkte till Äppelbo på julafton. Det var meningen att vi skulle vara här men då termometern kröp nedanför 30 graders strecket i Äppelbo och bilen gjorde nån sorts strejk åkte vi istället som inte hade så kallt. Det blev jättebra i slutändan i alla fall.

Vi kom hem igår med bilen totalt fullpackad. Vi fyllde upp med ved först som vi fått av Britta och Johnne, guld värt och värmer gött i kylan!
Vi fyllde på med alla julklappar och annan packning. och fick knappt plats själva.
Vi fyllde upp tanken på Äppelbopumpen som nyss öppnat vid nybyggda Äppelbo Wärdshus. Kul med lite rörelse i byn.

Idag har jag en riktig slödag. Behövs ibland.
Micke monterar tv-apparater och högtalare och tjejerna ligger i Agnes rum och ser på film med nerdragana persienner mitt på blanka dagen. Vilodag!

Lite bilder.

Tomtens verkstad:Julgransklädning
Införskaffade en ny vedkorgLite suddig bild av vårt vardagsrum


Tomten hittade till Äppelbo

Temperaturen visade minus 31 på julaftonskväll

Nya fina kängor från London hade moster köpt

Nu stundar nyårshelgen som inleds med jobb på nyårsaftn, på dagen. Kvällen har vi inte planerat nåt särskilt, vi får se vad som händer.
God fortsättning och gott nytt år!