Tack Mamma!

Idag kom mamma och tog hand om lillprinsen. Det var så skönt att kunna åka och titta på kakel och klinkers i lugn och ro. Det tog oss ett par timmar och hade aldrig gått i sällskap med vilddjuret.

Det blev ungefär som vi hade tänkt från början men vi ändrade oss om plattan i stora badrummet. Det blir ingen metallisk platta utan en annan vi hittade som var jättefin. Man vet ju inte om man valt rätt förrän efteråt, och då är det försent. Men det blir nog bra.

Efter detta for vi och inhandlade en ny kaffebryggare. Den vi hade gav upp i morse. KATASTROF!!!
Som tur var hade jag hunnit få min första morgonkopp. Men när jag skulle koka kaffe till mor lite senare så blev den aldrig varm, den var stendöd. R.I.P butler!
Nu står en ny fin Philips på köksbänken och brygger gott kaffe.

En lunch på Subway hann vi med också innan vi åkte hem och svidade om till arbetskläder.
På bygget höll våra snickare på att montera in garageporten och nu börjar det likna ett garage:Letade med ljus och lykta efter en målare som kunde hjälpa oss med spacklingen men fick ingen på kroken. Alla är uppbokade hela sommaren och vi kan inte vänta till hösten så det är bara att kavla upp ärmarna och ta tag i saken självDet är mycket jobb och kommer att ta tid och vi vet inte ens om det blir bra!

Jag han med en vända till tippen också.

Min snälla mamma tog inte bara hand om Gottfrid hon tog även med sig ALL vår tvätt hem då jag hade fyllt min kvot i tvättstugan på 4 ggr/ månad och tvättkorgen svämmade över.
Inte bara tvätten fick hon med sig hem utan Agnes passade också på att ta en semestertripp till Äppelbo.

Det känns nu som att jag kravlat mig upp till kanten och petat upp skärmen. Nu är det färdigdeppat för den här gången.