Rivig start på Lördan

Vi har haft lite delad vårdnad om Sally senaste dagarna och idag skulle Agnes springa tough race och jag skulle pass Sally under tiden. Lovade att skjutsa ut henne till Dalsjö och skulle hämta henne 8,30.  Tänkte inte att jag behövde  ställa någon klocka då jag alltid vaknar mellan 04-06. 

ALLTID, utom idag..... slog upp mina blå 8,31!!!! 
My god..... yrslade upp, på med kaffet, på med kläder, kaffe i en mugg, ner till macken och tanka, hämta Agnes och Sally och prick 09 var vi på plats. Oj oj oj.....

Men jag hann inte få med mig Gotte i brådskan så jag åkte hem, åt frukost och tog med honom ut igen för att beskåda spektaklet. 

Vi blev kvar hela dagen, Linus och en kompis sprang den långa sträckan lite senare och Agnes och Emelie sprang först. 
Så publikvänligt när man såg nästan hela banan och kunde strosa där på åkrarna med hunden. 

Fick i mål några lortgrisar 

(null)

(null)

Efter det lämnades hunden hos husse som kommit hem från Ryssland. Och därefter åkte jag, som utlovat, med Gotte till Elgiganten då han skulle shoppa headset och kamera till sin dator. Kom hem vid 16 med mat från mc Donalds. Stupade i säng efter det. Jag och Sally är nog lika slut efter denna dag. 

Nu sitter jag på altan och njuter av kvällen. Det blev en bra dag! 

Idag är det också bästa Maries födelsedag, ett år sedan vi firade hennes 40 års dag bakom traktorn på Cruising i stan.  Saknar henne i mitt högst osociala, lätt patetiska liv som det ser ut nu. Jag önskar  henne en fin, fin kväll. Jag kommer igen, var så säker!!