Time flies


För exakt ett år sedan trampade jag och syrran Tjejvättern. 10 mil i lagom fart. När vi trampade i mål i Motala hade vi gjort det vi till en början bara skojade om. Vi hade gjort en svensk tjejklassiker. 
Vi har simmat i älven, skidat i mora, sprungit på Lidingö och cyklat omkring Vättern. 
Vi hade roligt under tiden, peppade varann och fick en virkkväll på tu man hand i en stuga i Borensberg. 
Än är kärringen inte död och om jag bara får lite tid så ska vi planera nya utmaningar. 
(null) (null)
Vi hade en egen hejarklack på simningen


För exakt två år sedan var det fullständigt svinkallt ute. Vi frös oss lila på gräsplätten utanför lugnetskolan i väntan på Agnes som tog studenten. En lyckans dag, och vemodets.  Hon och Linus flyttade sedan in i Julias fd etta på Källgatan och vips hade vi gått från 6 ungar i huset till en ynka liten pöjk. 

(null)

2014 var det också svinkallt den här dagen i juni. Och vi frös oss, om inte lila så ljusblå, även denna gång i Falun och samma gräsplätt. Julias tur för student. Men hon stannade i boet ytterligare ett År för att plugga. Men samma glädje och samma vemod och nu lever dom sitt eget vuxna liv. 
(null)

(null)

Ja time flies så ta vara på tiden och njut av det som njutas kan. Det finns ALLTID nåt att glädjas åt. 
#1 - - Ellen:

Med lite, lite ångest i bröstet så LOVAR jag att när du mår brs igen så ska jag följa med dig på vilket spektakel du än hittar på åt oss. Om det så skulle vara nattvasan eller vad fan som helst. Det är du värd, det får bli min present till ditt liv i ”frihet”. I lagon lunk och utan press åt något håll. Förutom för latmasken möjligtvis 😂❤️