Ännu en helg på taket

Ännu en helg har förflutit och vi har tillbringat en stor del av den på taket som omväxling.

Hustaket är så när klart, bara farstukvisten kvar. Annars är nocken på och alla plåtar.


Mamma och pappa kom med husvagnen i Fredags och har bott på Mellsta när de inte varit och hjälpt oss. De är guld, verkligen!
Vi (dom: mor och far, tog initiativet) har städat upp på byggplatsen och jag tog med mormor och Gottfrid på en tur till soptippen. Där tränade jag backteknik och om jag får säga det själv gick det riktigt bra.
Mamma verkade lite skrajsen där bak och tyckte nog att jag kunde ställa mig utefter ena sidan och att vi sen kunde springa till kontainern med skräpet.

Vi fortsatte idag arbetet uppe på Garagetaket och på ett par timmar var teglet på. Sen återstod lite plåtskruvning och nocken får vi ta imorgon när vi fixat mer nockspik.Fikapaus på bygget:Gottfrid fick därefter gå hem tillsmmans med mormor och ta en tupplur.

Nockspiken tog ju slut och därför kom aldrig nockpannorna på på garaget idag. Micke stannade dock kvar och spikade nockband och då fick han besök av den familj som köpt tomten alldelest bredvid vår. De hade två tjejer i Julia och Agnes ålder  så dom blev jätteglada.
Det verkar som att vi får hitta oss en annan grillplats ;)
Kul, att området fylls.

Jag känner mig så glad att vi valde det område vi valde. Det känns som hemma och helt rätt. Längtar efter den dagen då vi får ta vårt pick och pack och flytta dit.

Nu är jag dödstrött. Hostar fortfarande som en gast och trodde ett tag att jag fått lunginflammation men jag har nog inte det. Behöver nog bara sova lite.
Ska slänga mig i soffan nu tillsammans med Micke och se på TV. Han är inte på bygget ikväll  så det gäller att passa på att njuta av en hemmakväll. Dom växer inte på träd.