Hösthysteri

Hösten har varit lätt manisk. 

Bilar som gått sönder, bilar har lagats, väggar har tapetserats, ungar har flyttat, bilar har inte gått genom besiktning, ännu en unge som flyttat, mellanlandat hemma för att snart flytta igen, mannen iBoden, far på operation, far hem, far på sjukhus igen, kravvlig son, husvagn installerad i Orsa, 40 års kalas i Stockholm, julshow i Orsa, hysteriskt på jobbet av och till.......ja lite av det som sysselsatt oss senaste månaderna. Både trevligt och otrevligt. 

Idag är jag hemma med Gottfrid som hostar och snuvar och har ont i halsen. Det är ganska exakt ett år sedan vi blev sjuka förra vintern. Positivt nu är att ja vet att han inte har kikhosta. En vanlig förkylning skavi väl fixa på nån dag tycker jag. 

Hoppas för övrigt på lite snö. Har lite roliga saker att se fram emot. Vi har fixat säsongskort i grönklitt, väldigt prisvärt försäsongspris och för övrigt 6000kr billigare än Romme. Hur har folk råd att åka skidor där??

I Januari åker vi till Östersund på skotercross premiär, det ska bli väldigt roligt. Bor två nätter i stuga med Erikssons också. Mysigt. 

Sen ska jag ju bli faster också. Fina Selma ska bli storasyster kring jul. Snacka om julklapp. 

Mormor ska jag bli också, till den här godingen


Fina Sally flyttar hem till Julia från Spanien.