Idag är en bra dag.

Jag känner mig glad och upprymd efter gårdagens galej.
Firade några födelsedagar med baluns på krogen tillsammans med arbetskamraterna. Det blev en sannerligen lyckad tillställning. 
 
Jag brukar dra mig ur i sista stund men med hjälp av lite KBT koachning så gick jag faktiskt. Efter att ha vilat mig i festform i ett par års tid så var det dags att dra på feststassen och partyhumöret och äntra liljans dansgolv. 
 
Vi samlades för lite förfest hos bästa Lena och med 28 pers i en liten tvåa så fick man snabbt upp värmen med en extra liten skjuts från Bålen.
Vi promenerade ner till stan och åt middag, jag är en usel kändisbloggare och fotograferade synd nog inte min middagstallrik. 
Det var tur att det serverades tilltugg hos Lena för trots att middagen gick loss på 300 spänn så blev jag ganska besviken. Inte på smaken men på mängden!
Jag undrade när han skulle ta in resten av maten när jag kunde konstatera att det faktist var allt jag fick som fanns på tallriken.
 
En liten sked rotfruktsmos utsmetat lite konstnärligt på tallriken tillsammans med en sträng rödingfilè och en sked av nåt som skulle liknas vid grönsaker.
Vi bad att få in en rekorderlig skål med potäter för att inte svälta ihjäl.
 
Resten av kvällen ägnades åt dans, och skratt, och dans och mera skratt....alldelest förfärligt mycket skratt......
 
Vi hade väldigt väldigt roligt och jag mår prima idag. Jag kom i fint partymood och det var längesedan jag hade så roligt. Kommer att sakna mina fina arbetskamrater alldelest fruktansvärt när jag börjar nytt jobb efter jul.
 
Idag har vi varit på kupolen och shoppat jeans åt far och son, skor till Agnes ´, träningskläder till fadern och kallingar till sonen.
 
Vi har dessutom besök härhemma i helgen. Kråkan är nämligen med hem från dagis och det är mycket viktigt att denne följer med på allehanda aktiviteter. 
 
Jag ska försöka få in lite bilder på både det ena och det andra spektaklet. Nu ska jag förbereda morgondagens middag, Porterstek!