nu är glada julen slut, slut, slut....

Har haft en fantastiskt bra jul. Så enkelt, trevligt och bra på alla vis. Snäll måtte jag ha varit också.....svårt att tro men av klapphögen att döma så.....

Återkommer med bilder när jag fått dom av Agnes. Tog bara ett par bilder med mobilen.
Döm själva.....mycket snälla barn här i huset :-)
Sen kom "efter-julafton-deppet".....den obligatoriska vemodsdagen då huset går från att vara fyllt av människor man tycker om, leksaker i en enda röra, kladd efter godisätande ungar, skratt, fniss och...ja liv helt enkelt, till att plötsligt bli tomt!
Alla åker hem och kvar blir vi som bor här. Inte illa det heller men dom två tonåringarna lyser allt oftare med sin frånvaro och bara jag Micke och lilla G blir kvar. Kontraster och man vill ju ha mer av den där stora varma gemenskapen.

Hämtade mig framåt annandagen och började åter kunna njuta av att ändå vara ledig och insåg att vi ju faktiskt inte skiljts åt forever.

Har sedan ägnat dagarna åt sovmorgnar, långfrukostar till framåt 11 på förmiddagarna, ett och annat träningspass, fika på Ikea, biobesök och allmänt slöande.


Imorgon är det nyårsafton och den firas, som alltid, hemma med god mat, tv och en skål vid tolvslaget.

Först ska vi försöka pallra oss upp i tid och ta emot Gottfrids kompis Hugo som ska vara hos oss på fm då hans mamma jobbar.
Blir kul för grabbarna att få leka några timmar.

Gott nytt år!

Sune på bilsemester kan rekommenderas :-)

Tror att den är så rolig att se på för att Rudolf påminner en del om Micke