omstart

Hemkommen från Uppsala efter ett par dagars introduktion på nya jobbet. Jag är helt utpumpad energimässigt men glädjehormonerna har fått någon form av frispel. 
Det känns så himla bra det här.

Ett helt nytt sätt för mig att arbeta med vård. Helt annorlunda än jag är van vid. Att kunna fokusera på rätt saker och att ha tid för patienterna känns ju som en overklig lyx  

Jag måste jobba med mig själv hela tiden, det märker jag ju. Det är lätt att dra iväg och tycka att man kan göra både det ena och det tredje. Men med min KBT i bakhuvudet och en tydlig organisation som så fint har styrt upp det hela så kommer det här bli toppen. 

Jag räknar med en dag på soffan imorgon men tycker att den här lilla resan med tåg, tidig morgon, mycket info, nya människor, hotellövernattning och patientarbet har gått över förväntan. Det är faktiskt ett litet kvitto för mig själv att jag analyserat min kropp rätt. Det är dags nu för en jobbstart. 
Jag räds inte bakslaget som jag förväntar mig komma första tiden. Jag avbokar allt annat som avbokas kan och fokuserar på jobb och återhämtning. Så får det vara en period nu. 

Att sedan komma hem till ett nystädat, ajax-doftande, hus var ju pricken över i. "Nu kan du koncentrera dig på att vila imorgon utan att bli stressad av att det skulle behöva städas" ....måste ju vara bästa adventspresenten💞