Familjelördag

Har haft en härlig Lördag, som ju faktist inte är slut än.
 
Då vi haft soffläge här på tok för länge så har den lille 5 åringen tröttnat ur helt på sina sjukliga föräldrar. Idag var det dags att låta honom få leka av sig lite och vart passar det bäst om inte på Sportys lekland i Falun. Vi var på Lek och Buslandet i Örebro i somras och det var en riktig hit. Falun har vi inte provat tidigare.
 
Så snart vi kommit in så försvann Gottfrid i alla klätterställningar och till sin stora lycka var det flera dagiskompisar som också hittat dit. I över 2 timmar for han runt därinne med en kort paus för lite vätska.
 
 Och som vanligt när han ska vara med på bild så måste han spöka sig.
 
Vi tog en lunch på MC Donalds till gossesn stora glädje (och bikinifigurens skräck).
Efter det åkte vi till Borlänge för presentinköp. Vi hittade inte allt vi skulle ha men nästan. Då shopping inte hör till Gottfrids favoritsysselsättningar och föräldrarnas tålamnod inte riktigt är i fas så blev det godisaffären och sen hemgång.
 
Nu har Micke skjutsat Julia på jobb och snart ska Agnes hämtas i Ornäs där hon dömt några matcher och tjänat sig några hundra.
Det var dagen hittills. Nu väntar kycklingen på att marineras och sen blir det mysbrasa och film.
Ha en bra Lördag gott folk.
 
Jag var för övrigt till farbror doktorn igår som kunde konstatrera att jag förmodligen har fått förkylningsastma på gamla dar. Fick egen medicin nu (har tidigare puffat i mig Gottfrids). Fick även inhalera på plats och precis som när blå himmel spricker upp i ett tjockt molntäcke så fick jag plötsligt luft igen!
 
Vill också passa på att tacka min snälla faster Britta för den goda lingonsylten som fyller frysen och som kommer att förgylla många middagar framöver. Supertack!
 
 
 
 
#1 - - Marie:

Förkylningsastma? Men kära Frida, du har du inte kommit till Jakobsgårdarnas Vårdcentral! Här erbjuds det goa grejer må du tro! Gasol med ett Ventoline och ett litet sting av Atrovent, sen så jäklar springer du maran i rena förskräckelsen! Krya på dig!!