Livet som Frida

Startade bloggen i samband med vårt husbygge 2010. Efter att huset stod klart har jag fortsatt skriva om livet i stort och smått. Just för tillfället har livet tagit mig med på en utmanande resa sedan jag drabbades av utmattningssyndrom. För att ta mig framåt använder jag därför bloggen som ett verktyg för att bearbeta mina egna känslor och tankar och för att om möjligt hjälpa någon i samma situation.

Försäljning

Publicerad 2009-10-21 08:45:37 i Allmänt,

Lite overkligt är det att se sitt hem i bilder inför försäljning. Vi behövde titta på dom några gånger för att vänja oss faktiskt. Nu tycker jag att dom ser helt ok ut. Bara att ladda om inför visningen.
Nu blir det skåpstädning och garderobvsröjning, färsk frukt, färska blommor och levande ljus.

Länk till huset på snesgatan på hemnet finns här till höger.

Kumminet 7

Publicerad 2009-10-08 09:01:55 i Allmänt,

Pastorsgatan 2. Här på denna åkerplätt ska vi alltså bygga vårt Lärkan, förlängt 3,60 m med ett enkelgarage med förråd:Det ser inte mycket ut för världen, inte ens varken idylliskt eller fint men vänta ni bara ska ni få se. Ge det några månader.

Nu har vi bestämt oss

Publicerad 2009-10-06 20:43:42 i Allmänt,

Efter mycket om och men så har vi till slut bestämt oss för att köpa tomten och bygga vårt hus.
Vi hade dit en konsult som mätte radonhalten och vi måste bygga radomsäkert, eller åtminstone var det hans rekomendation. Värdena låg dock ganska långt under övre gränsen så det ska inte vara någon fara att bygga där om man gör enligt konstens alla regler. Vi har beställt radonboken och ska läsa på om hur man gör det så säkert som möjligt.

Imorgon ska jag ringa kommunen och ge besked om tomten.
Mäklaren kommer nästa vecka och knäpper korten inför försäljningen och sen kommer vårt nuvarande hem ut på nätet till allmän beskådan.

Innan dess ska vi tapetsera på Jullans rum, pyssla till det lite och rensa undan en massa skräp.

Det är nyttigt att flytta ibland eftersom man då får göra en riktig rensning.

Skönt är det att äntligen tagit ett beslut.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela