Skön söndag

Sovmorgon, långfrukost, veckohandling, lunch, promenad..... Ja så har denna söndag sett ut. Rätt skönt och jag har inte ens ångest inför måndagen. Det ska bli skönt att jobba lite efter veckans sjukstuga. 

Gottfrid har haft kompis här hela dagen och igår var kompisen också på skotertävling och lyckan var gjord. Två pojkar som längtat efter varandra. 

Mot alla odds kom vi iväg på tävlingen igår. Det var riktigt roligt. Inte många tävlingar som körs i närheten. 
Det hick strålande för Linus. Så härligt att se en nöjd kille efter några riktigt bra race. 

Nu väntar jag hem Agnes sen ska vi åka och köpa skidor till henne och Linus,Det finns hopp

Nu hoppas jag den här magsjukan, eller vad det nu var, är över. På 5:e dagen slog det till ordentligt för Gottfrid. Jag hade ont i magen och diarré ett par dagar. 
Segdraget men nu har vi ätit frukost och Gottfrid verkar hungrig. Det finns hopp! 


Det är så underbart med engagemanget från Julia och Agnes. Häromdagen frågade först julia om hon skulle hämta läxa till honom och halvtimmen senare kon frågan från Agnes. De älskar honom och är så måna om honom och han avskyr när de inte är här. 

Maken har kommit från Umeå. Han var efterlängtad. Tror Gottfrid har tröttnat på mamma nu. 

Tanken var att vi skulle åka till Orsa ikväll, skotertävling imorgon och skidor på söndag. Nu känns det som att vi inte åker ikväll. Så får vi se hur vi alla mår framöver. 
Jag längtar till Orsa och jag ser också fram emot att träffa lilla Rut. Helgerna borde vara fler och längre. 

Sportlovet ska vi i alla fall upp till Orsa och åka skidor. 

Idag blir det lugna aktiviteter! 
Trevlig helg 


Längesedan

Ja det var det. 
Tiden rullar på och mycket har hänt. 
Jag har blivit "mormor" till den här lilla carmencita från Spanien 

finaste hunden Sally. 

Jag har blivit faster igen, till en liten Rut 


Världens sötaste mirakel 💕 när just den här bilden togs var det dock mitt i natten och jag tror att lilla bebis-Rut var ungefär lika populär som vår morfars lynniga, svarta katt med samma namn. 

Hundar och ungar. 

Julia började idag högskolan igen, sjuksköterska ska hon bli och vi kan därmed räkna till 5 sjuksköterskor eller blivande sådana i familjen. 

Helgen som var tillbringades i Östersund. Skotertävling och stugmys med Erikssons. Väldans trevligt och mysigt.....och gott! Carina bjöd på den godaste maten! 
Lite otur hade vi också. Linus skoter krånglade lite och han fick inte den tävling han hade hoppats på och den cred han förtjänar för allt slit han lägger ner. Men i motorsport är det så att motorn ibland inte fungerar som man vill. Nya tag på nästa tävling! 

Lördag morgon fick Gottfrid räserbajs. Två olyckor innan vi kom iväg, men ungen var pigg och vi hoppades att det var tillfälligt. 
Vi hade fel och jag tyckte verkligen synd om honom där i bajamaja, -15 grader och olycka i kallingen. Vi fick åka tidigare hemåt och han somnade som en stock. 
Det är nån konstig sjuka han har. Han är pigg och idag har han också ätit men lik förbannat var det kört igen ikväll. Blir hemma i morgon också. 

Typiskt då Micke är i Umeå och jag får student imorgon. Men inget jag kan råda över. Åker till jobbet och fixar lite tidigt imorgon bitti sen får kollegan ta hand om henne ett par dagar. 

Idag fyller lillasyster 27 år..... My god vad gammal hon blir .....snart ikapp storasyster. 

Idag har jag roat mig med gardinbyte


Och med Agnes som barnvakt avverkade jag 6 km i skidspåret på kvällningen. Innan Gottfrid ringde, helt förtvivlad över sitt bakslag