Äntligen

Parkerat oss i Orsa. 
Nya ordningar och märkta platser blev faktiskt till vår fördel för en gångs skull. 
Nu är det kvällen. Tältet är uppe, pinnarna i backen och vi är slut. 
God natt! 
Cykel cykel cykel

Ja det är livet om du frågar Gottfrid. Igår var det cykelträning och idag slog han till och var med på tävling. 
Vi packade cykel och drog till Gustafs. 
Lite besviket kunde han konstatera att vanan var kort och ganska tråkig! 
Dessutom fick han knappt luft på andra varvet och grät när han kom i mål. Min lilla kämpe. 
Men sen hade han kul, kollade på dom stora cyklisterna och stack upp i skogen med Malte. 

Ny cykel

Idag packade vi in oss i bilen för en tur till Säter på kvällskvisten. Nädå, ingen av oss skulle läggas in, även om det var en som låg på gränsen. Återkommer till det. 

Gottfrid har slitit ut sin cykel....jo det är faktiskt sant. Men den har varit kanonbra hans Scott. För det är tuffa tag den får utstå. Den behövde servas och med tanke på slitaget räknade vi snabbt ut att det skulle kosta en slant. Dessutom började den bli lite nätt. 

Vi gjorde ett besök på Säters cykel och motor. Fick en spillrans ny Scott Scale ihopmonterat så att pojken kunde provköra. I samma stund som vi satte cykeln i händerna på honom så var det kört. Några tum större däck gjorde sitt för farten och cykeln fick hänga med hem. Ny hjälm fick han också. Bortskämd unge tänker ni.....förvisso sant, MEN, cykling är hans stora intresse, tränar med cykelklubben och cyklar jämt. Framförallt i skog och där man kan hoppa....högt och fort. Då anser jag att grejerna ska hålla kvalité och vara säkra. Så därav kvällens inköp. 

Det blev fler inköp, och här kommer gränsfallet för inläggning! Eller jag ska inte säga inköp, vi fick den på köpet. Agnes tror att det var en glädjehandling, att man äntligen kunde få bli av med den. Vad är det då som är så hemskt??
Jo detta: En mekanikerskjorta. Det var väl inget tänker ni! Nej, jag håller med, om man nu tänker ha den när man mekar eller utför andra garageaktiviteter. Men denna, man (läs dåre), min sk Make, han menar på fullaste allvar att skjortan är så snygg att den ska användas dom finskjorta!!!
Ja, ni fattar....... Inläggningsfall!!