Livet som Frida

Startade bloggen i samband med vårt husbygge 2010. Efter att huset stod klart har jag fortsatt skriva om livet i stort och smått. Just för tillfället har livet tagit mig med på en utmanande resa sedan jag drabbades av utmattningssyndrom. För att ta mig framåt använder jag därför bloggen som ett verktyg för att bearbeta mina egna känslor och tankar och för att om möjligt hjälpa någon i samma situation.

ögonen går i kors

Publicerad 2013-03-23 21:50:03 i

trött som få.....

Gottfrid har varit på kalas idag, rätt trött han också.

Micke har tillbringat dagen i tvättstugan. All tvätt snart tvättad <3

Agnes väntar på hämtning till Amsberg.

Julia och jag har övningskört och nu har hon 18 års fest en vecka för tidigt. Herregud.....hur gick det till?? Att jag har en unge som fyller myndig??

Jag bjuder på några bilder till. Drömmer mig till solen ( har gjort mitt bästa för att hitta värmen med hjälp av brasa och familjen tycker det är för varmt). God natt!


Sen kom vi hem till sverige:Som en pisksnärt.....

Publicerad 2013-03-23 08:28:06 i Allmänt,

.......slog kylan till liksom vardagen. Från 24 plusgrader till 14 minusgrader på några timmar och vem som helst skulle grina!
 
Lämnade ett ganska mulet Lanzarote igår men som strålat med sin sol senaste veckan. Vi har haft en underbar semester och verkligen laddat batterierna även om det kändes som att laddningen plötsligt tvärdog när vi klev utanför arlandas portar och möttes av iskyla. 
 
Skönt att komma hem till tjejerna och sin egen säng utan plastad frotté. 
 
Det verkar som vi varit saknade och vi har såklart också saknat. Borta bra men hemma bäst. 
 
Hemma väntade som sagt vardagen. Har skjutsat Agnes till samling för match i Bollnäs, nästa vecka väntar tandläkarbesök och diverse vardagliga ting. Back to buisness.
 
Några bilder från veckan som gått:
 
Framme på hotellet var det bara att pilla fram badbyxorna för här skulle badas:
 
 
 
Hotellet låg jättefint precis vid stranden och man kunde välja strandbad eller poolhäng. Endast en cykelväg som skiljde. 
 
 
Vi hyrde cyklar i olika modeller och inspekterade staden och området 
 
 
Vi solade och badade mest
 
 
Och sen var det såklar bamseklubben, Gottfrid tyckte det var jätteroligt och fick en kompis från Göteborg.....vars mamma kom från Ornäs av alla ställen !!
 
 
Balkonghäng
 
 
Och en massa mat som var helt ok
 
 
Hotellet i aftonskrud
 
 
Detta var ett litet smakprov. Nu är det bara att börja spara och planera för nästa trip. 
 
Flygresan gick över förväntan kan jag meddela. Gottfrid skötte sig exemplariskt med tanke på att den tar nästan 6 timmar. När en mindre pojke skrek och hade tröttnat så nynnar Gottfrid för sig själv: "mina nerver, mina nerver..."
 
 

resfeber

Publicerad 2013-03-12 22:10:15 i

om ett par dagar bär det av till varmare breddgrader. Jag har resfeber och lätt ångest över att lämna finaste tjejerna hemma! Dom kommer klara sig fint och mormor och morfar finns en timme bort om det skulle behövas, värre är det för mig! Längtar ju innan jag åkt!


soffhäng

Publicerad 2013-03-07 15:44:22 i

jaha.....här hänger vi i varsin soffa jag och Gottfrid. Han krasslig och jag bara jäkligt trött.

Vabruari fortsätter även i mars. Hosta, rossel och pip. Besökte vårdcentralen för att få lite extra inhalation men vi fick traska hem utan. Ibland tänker doktorn konstigt.....ja, ja han var snäll och Gottfrid var mest lättad att tänderna fick vara kvar ( fortfarande traumatiserad efter en tandurdragning).


Annars jobbar jag på och trivs med nya jobbet, när jag nu jobbar. Känns som att jag är hemma mest. Det ger lite ångest med tanke på att det är ett vikariat. Man vill ju visa sig från sin bästa sida för att möjligen ha chansen att stanna. Men mina arbetskamrater är förstående och tålmodiga och chefen jättegullig så det är nog bara min egen skapade ångest. Vad göra när ungen inte är pigg.

En vecka idag tills vi far till Arlanda. Hoppas innerligt att vi kommer iväg friska.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela