ögonen går i kors

trött som få.....

Gottfrid har varit på kalas idag, rätt trött han också.

Micke har tillbringat dagen i tvättstugan. All tvätt snart tvättad <3

Agnes väntar på hämtning till Amsberg.

Julia och jag har övningskört och nu har hon 18 års fest en vecka för tidigt. Herregud.....hur gick det till?? Att jag har en unge som fyller myndig??

Jag bjuder på några bilder till. Drömmer mig till solen ( har gjort mitt bästa för att hitta värmen med hjälp av brasa och familjen tycker det är för varmt). God natt!


Sen kom vi hem till sverige:Som en pisksnärt.....

.......slog kylan till liksom vardagen. Från 24 plusgrader till 14 minusgrader på några timmar och vem som helst skulle grina!
 
Lämnade ett ganska mulet Lanzarote igår men som strålat med sin sol senaste veckan. Vi har haft en underbar semester och verkligen laddat batterierna även om det kändes som att laddningen plötsligt tvärdog när vi klev utanför arlandas portar och möttes av iskyla. 
 
Skönt att komma hem till tjejerna och sin egen säng utan plastad frotté. 
 
Det verkar som vi varit saknade och vi har såklart också saknat. Borta bra men hemma bäst. 
 
Hemma väntade som sagt vardagen. Har skjutsat Agnes till samling för match i Bollnäs, nästa vecka väntar tandläkarbesök och diverse vardagliga ting. Back to buisness.
 
Några bilder från veckan som gått:
 
Framme på hotellet var det bara att pilla fram badbyxorna för här skulle badas:
 
 
 
Hotellet låg jättefint precis vid stranden och man kunde välja strandbad eller poolhäng. Endast en cykelväg som skiljde. 
 
 
Vi hyrde cyklar i olika modeller och inspekterade staden och området 
 
 
Vi solade och badade mest
 
 
Och sen var det såklar bamseklubben, Gottfrid tyckte det var jätteroligt och fick en kompis från Göteborg.....vars mamma kom från Ornäs av alla ställen !!
 
 
Balkonghäng
 
 
Och en massa mat som var helt ok
 
 
Hotellet i aftonskrud
 
 
Detta var ett litet smakprov. Nu är det bara att börja spara och planera för nästa trip. 
 
Flygresan gick över förväntan kan jag meddela. Gottfrid skötte sig exemplariskt med tanke på att den tar nästan 6 timmar. När en mindre pojke skrek och hade tröttnat så nynnar Gottfrid för sig själv: "mina nerver, mina nerver..."
 
 

resfeber

om ett par dagar bär det av till varmare breddgrader. Jag har resfeber och lätt ångest över att lämna finaste tjejerna hemma! Dom kommer klara sig fint och mormor och morfar finns en timme bort om det skulle behövas, värre är det för mig! Längtar ju innan jag åkt!