Hopplöst fall doktorn grät

Ja ungefär så. 
Efter en fem dagars kortisonkur, prover som är normala, lungröntgen som är normal och ändå fortsatta besvär med andningen börjar jag fundera. Det kanske helt enkelt är inbillning, pjosk, psykiskt...... Ja sjuk är jag ju inte på papperet. 

Försöker en ny astmabehandling. Troligen har astman gått bananas efter kikhostan. Montelukast sätter vi vårt hopp till. Denna medicin gav Gottfrid fruktansvärda mardrömmar och hallucinationer. Har förberett familjen och de står redo för att jaga undan "gubbarna" alternativt låsa in mig på psyket. 

För övrigt lullar vi på härhemma. Fick skänka min VM biljett till Julias kompis. De tog Gottfrid med sig på en heldag och fick se Johan Olsson ta guld och sen skulle pojken promt se backhoppningen. De var kvar ända till medaljerna skulle delas ut på kvällen och då hade Julia också varit hem och hämtat mig så jag fick uppleva lite VM stämning i alla fall. 

Han somnade på väg till bilen efter en fullspäckad dag. 

Morgonen efter drog han med Agnes till mormor och morfar med bussen. 
Kom hem idag men hade nog gärna stannat längre för hemma var han mest arg på sina föräldrar. 
Det är tur han har sina systrar som med glädje tar med honom på allt möjligt. Han älskar dom och älskar att få vara med dom. 
Stolt och glad långt in i hjärteroten blir man som mamma. 

Lycklig pojke

Och lika lycklig storasyster tror jag. Igår bar det av till plättbacken för premiär på slalomskidor för lillebror. Julia har fixat utrustningen på annons. 100 spänn för skidor och pjäxor. Hjälm hittade vi i Garaget och glasögon har han fått efter Linus. 
Jag är mäkta imponerad. Efter en timme hade han lärt sig stå på skidorna, bromsa, åka lift med julia och ta sig utför. Efter två timmar fixar han att åka liften själv hela backen upp, och åker hur fint som helst hela backen ner utan hjälp. 


Haft besök av farmor och Gottfrid har längtat och längtat. Fick spelet han önskade och sen blev det mello på Lördag kväll. 

Jag börjar själv helt tappa hoppet att bli frisk. Jag vet, nu gnäller jag igen. Har blivit mindre tät, visst, men rosslar som ett ånglok istället. Tänkte kurera mig idag, prova en liten promenad för att checka orken. 
Rosslade lika imorse. Tog ändå med Agnes ut på en kort promenad i sakta mak. Gick ganska bra. Kom in och det bubblade till så jag var tvungen att hosta. Då plötsligt var det som en mindre explosion på höger sida bröstkorgen. Jävlar...rent ut sagt, har fruktansvärt ont, plågsamt att hosta och att djupandas tar emot. 
Verkar inte bli nåt jobb imorgon som det känns. Och VM på onsdag .....ja vi får se vad som sker. Hade ju varit himla kul att känna av pulsen på VM och söta Julia som såg till att jag vann biljetter. Hoppas hoppas jag kan gå!! 

Just nu ligger jag raklång och väntar på att Ipren ska ha effekt. Försöker låta bli att röra mig! 

Förbannade skit! 

I Lördags tävlade Linus i Mora. SM kval 1. Sjuk och eländig som han var lyckades han vinna första heatet, blev 4 i det andra och kvalade in på plats fem inför nästa kval. 
Imponerande och så roligt för en kille som tränar hårt och målmedvetet året runt. Som oturligt nog blir sjuk till första kvaltävlingen men som med den äran verkligen krigar sig till topp fem inför nästa omgång. Det är värt en bragdmedalj kan jag tycka. 
Vi hejade på Linus och Team cykel och motor Säter från hemmaplan. 


Lite reklam

Passar på att göra lite reklam. 
Skotercross. Det har bitit mig och vi har vår egen åkare i familjen. Han har en egen hemsida på Facebook där man kan följa bästa Limpan. Gör't vetja, och åk och kolla in tävlingen på Lördag. Jag lovar att du blir positivt överraskad. Det är spännande och skitkul. 
Själv har jag utlyst träningsförbud på mig själv. Minst en månad. Promenad kan vara ok men Friskis är big No No! 
Nu ska fokus ligga på att bli frisk. Jag tänker vara hemma tills jag är frisk nu. Är trött på det här. Vaknade eller jag har väl egentligen knappt sovit. Klev upp med ont i kroppen, svettningar, huvudvärk och lätt yrsel. Luftvägarna var som förtjockat sandpapper. 
Efter en kopp kaffe, 5 tabletter kortison, 4 doser kortisonspray, två doser Buventhol, en Ipren och två Alvedon samt ett par timmar i soffan känns det som att jag kan komma upp på benen skapligt. 

Men idag är det Fredag, alltid nåt.