Vilken härlig dag......

.....tralalala, tralala!

Men den började inte så bra. Har blivit av med min migrän men har världens magkatarr istället. Knaprat Omeprazol och Rennie och nu känns det lite bättre.
Tog mig i kragen och for ner till stan för att fotas också. Blä! Inte nog med att det är 20 år sedan jag fick mitt körkort, det syntes verkligen på kortet också att åren förflutit. Hemska, hemska, kamera. Jag väljer att skylla på den fastän sanningen är, deprimerande nog, nåt helt annat.
Hur kan man bli att se ut som en vindögd bulldog på bild. Nog tycker jag att jag ser liiiiite bättre ut än så men förmodligen inte. Stackars min familj!!

Ja, ja, nog om det. Jag har vackra barn i alla fall och det är väl det som räknas.

Jag tog med Agnes och Gottfrid till Plättbacken och när vi precis kom dit så sprack molnen och fram kom solen. Vilken härlig dag vi hade. Agnes gnetade på med brädan och blev riktigt duktig.

Gottfrid knatade med sina små ben upp och ner i backen. Han hade knappt tid med fika.
Vi grillade korv och drack varm choklad. Verkligen en härlig sportlovsdag.

Väl hemma fick vi besök av två, blå smurfar. Det var trevligt och förgyllde vår annars lite tråkiga eftermiddag.

Nu har jag tittat på, och förfasats över familjen annorlunda. Hur i hela fridens namn kan man komma på tanken att ta med 10 små barn och dra till Cypern. Denna 10-barns mamma faschinerar mig. Hon har ett lugn som får min vardag att verka pinsamt lindrig.

Söndag

Gottfrids sjukdom blev inte allvarlig alls. Han sov i nästan 4 timmar på Fredag fm och sen var han frisk i stort sett. Hade lite huvudvärk på em men igår var det full fart´igen.

Tittade in på jobbet i Fredags em och rensade mitt skåp, min väska och mina lådor. Där väntade chefen och arbetkamraterna med en jättefin orchidé.

Tusen tack alla, det värmer!

Kommer att sakna mycket därifrån men det känns ändå som ett rätt val att gå tillbaka.
Jag ska försöka gå upp lite i arbetstid också. Eller försöka och försöka, jag ska jobba 85 % istället för 75%. Det ger lite extra tillskott i kassan vilket är välbehövligt inför sommar och semester osv.
Återstår att se hur det funkar.

Jag har tagit en semesterdag imorgon då barnen har sportlov. Tänkte kanske åka en sväng till plättbacken. Agnes ska prova sin snowbord och Gottfrid älskar att åka bob.

Jag har precis återhämtat mig från maratonmigrän. Det var längesedan nu men i helgen var den väldigt ihållande. Jag har nån konstig migrän som sätter sig på ena sidan och gnager. Jag blir inte nödvändigtvis sängliggande men nästintill. Jag ser konstigt och mår allmänt pissigt. Migränmedicinen gör mig lätt drogad och det krävdes två doser för att kurera kärringen.

Nu är det dags att ta tag i söket härhemma. Frukosten avklarad, bara smulet kvar!2

Hemsjukvård-bokstavligt talat

Jahapp!! Sista dagen i hemsjukvården blev just det....Hemsjukvård.
Är hemma med en krassilg pojke. Han hade feber inatt, värmde som ett litet element i sängen. Är dålig i magen och säger att han har huvudvärk. Hmmm, vi får se hur det utvecklar sig men det finns ju lite på menyn att välja bland:
Vattkoppor, Magsjuka och förkylningar går runtomkring och på dagis.


Nu sover han i alla fall och jag har gjort detsamma på soffan en stund.

Jag längtar efter våren. Bilden som är på headern känns väldigt vintrig. Ändå är det mindre snö där än det är nu ute. Usch, rätt trött på det nu.
Nej in med lite tulpaner så man kan känna lite vårkänsla. Jag älskar tulpaner i olika färger, man blir glad av tulpaner.
Min vän i Piteå älskar också tulpaner och hon fyller år idag. Disträ som jag kan vara så har jag inte hunnit skicka blommor till henne men bjuder på en bukett här.
Grattis, Grattis.Lönen är in på kontot idag och hälsar på. Då suger det i shoppingtarmen och jag skulle gärna vilja traska in i någon trevlig inredningsbutik och shoppa loss. Tex Annas Hem i hantverksbyn som jag blivit rekomenderad.

Ska nog ta och göra ett besök där och lämna plånboken i bilen för den här månaden måste jag faktiskt ta och köpa mig nåt nytt till garderoben. Den gapar tomt och snart får jag gå med rumpan bar kan jag meddela. Men jag har inget intresse av klädinköp. Tycker det är astråkigt, hittar aldrig nåt, allt känns dyrt och att kliva in i en provhytt är som att möta en alien. Blä, blä, blä. Nä tacka vet jag barnavdelningen, och inredningsbutiker.
Jag hamnar oftast där eller så behöver tjejerna nåt nytt då prioriterar jag det. Men, nu ska det visst vara min tur.