Nygammalt

Letar bil!! Vilken djungel det är och vilka jäkla priser!!! 
När vi säger vilket pristak vi har så fnyser dom nästan, försäljarna. Och då tycker vi att vi tagit i......ordentligt. Men vem fasen ger 3-400 000 för lite plåt?? 

Annars har helgen varit ganska lugn. Tog in den gamla soffan som flyttat hem till Dalarna igen efter att ha bott några år i Stockholm. Den trivs i vårt kök som fick ett litet lyft. 


Ställt om klockan också, som om man inte redan är tillräckligt trött! 
Men i morgon ska vi fira. 30/3 1995 föddes nämligen självaste Prinsessan Julia ! 20 år sedan.....herregud, vad hände liksom. 

Eländet fortsätter

Micke försökte starta bilen i morse....den hade bestämt sig för att självdö!! 
Batteribengt konstaterade att nog fanns det lite liv i kärran men en transplantation skulle vara oundvikligt. Batteribengt han har inga väntelistor eller vårdköer utan fixade transplantationen pronto! 
Nytt batteri och Saaben fick nytt liv. 

Imorgon är det dags för nästa operation,  fel i datalådan Och det ska fixas. Sen blir det besiktning på Torsdag och sen ska den bytas in fort som ögat innan det dyker upp fler fel! 

Jag behöver också en Quick fix. Har en förlamande trötthet i hela kroppen. Fick röra på fläsket en del i helgen även om inte jag gjorde särskilt mycket. Kroppen är körd i botten efter denna vinter. Det står helt klart. 
Flyttat är det åt lillebror i alla fall och vi fick en arbetsam men väldigt trevlig helg. Bästa Linus han har fyllt 18 och fyra dagar efter självaste födelsedagen har han idag fått sitt efterlängtade körkort. Grattis till honom, i dubbel bemärkelse.
Bilelände

Fick sms från verkstan. Bilen klar, 2364 kr, kändes ok......ända tills nästa sms från Micke. Vi måste in med fanskapet igen, nåt datatjafs var paj och måste bytas. 4500kr till!! Tjoho jublar plånboken! 

Funderar skarpt på att byta in djävulstyget och skaffa nåt nyare. 10 000 kr i reparationer på mindre än ett år.....nä, det är inge kul. Amortera eller reparera, det är frågan. 
Tar emot! Ville ju köpa skoter, kanske kan slå till på båda....yolo eller vad säger ungdomarna. 

Nästa besvikelse, Orsa räkningen! Där får vi veta att dom tänker bygga om ytterligare, dom ska kapa tallarna och bygga nya platser. Dom tänker bygga bort charmen med Orsa! Mitt Orsa, där jag sprungit mellan tallar och bland kottar varje sommar sedan barnsben. 
Den plats vi bokat för säsongen kanske inte blir tillgänglig. Lyxproblem men fasen, lite sorgligt är det. 

Meen...12450 spänn ska ut för sommarsäsongen. Unnar oss det! Vår oas, vår återhämtning, lugnet....känns som vår livlina vissa perioder. Husvagn, trångt och eländigt, men alldelest underbart. Okammad med skönaste paltorna, osminkat och enkelt, strosar man runt och låter dagarna gå. 

Jahapp! 

Veckan är snart slut....tack och lov brukar Gottfrid säga och idag håller jag med. Har varit en skitvecka. Vi drar mot Stockholm imorgon innan vi sparkar igång den nya veckan på måndag. 

Prisa Gud för skatteåterbäringen när den kommer kring midsommar 
!