Det är ingen vanlig dag...

...för det är Gottfrids födelsedag....

För fem år sedan såg det ut så här:Så liten, så skör. Född i V 29 40 cm lång och 1400 gr tung.

Så här ser det ut idag:Älskade Älskade unge. Så mycket glädje du ger oss (och även gråa hår).
Du hade bråttom ut i livet och du har aldrig saktat ner. Därav utslagna tänder och blåslagna ben. Det är sån du är. Full av liv!

Grattis på 5-års dagen Gottfrid

En sommardag

Himla härligt att komma hem efter en lång arbetsdag till solsken, grillat, glada barn och en glad man och ett grannskap som myllrar av liv.

Sommaren kom, åtminstone för en dag.

Jag är så glad att vi tog beslutet att sälja vårt gamla hus, bygga ett nytt hus just här på tjärnaheden. Ett område som varken jag eller Micke haft i åtanke tidigare men som kändes så rätt direkt från första gången vi svängde in på området.
Hela vårt liv har fått ett lyft.

Nu kan vi äntligen lägga pengar och energi på roliga saker också och inte bara mölja ner varenda korvöre i ett hus som vi aldrig skulle fixa att renovera ikapp.

Och på tal om det så har vi bestämt oss för att fira midsommar i underbara Orsa. Torsdag till Söndag blir det Kabe-liv på campingen. Midsommarstång och dans på Midsommarafton, Sean Banan och Molly Sandén på midsommardagen. Det blir perfekt det och jag hoppas på finväder.

Nu ska jag fortsätta njuta av kvällen 

Grrrrr...

Hur glad blir man när man blir pådyvlad en annan typ av färg än den man målat med tidigare och det visar sig att samma brytning blir helt olika nyans!!!!!
Inte ett ord knystades om detta när jag köpte färgen.

MYCKET Irriterande. Har målat staketet helt i onödan. Halva staketet är mörkbeige och halva ljusbeige. Måste nu alltså köpa ännu mer färg och den är inte särskilt billig.

Själva poängen var dessutom att slippa måla staketet på plats men nu måste jag göra det ändå för att få det lika. 

Gaahhh....