nu är glada julen slut, slut, slut....

Har haft en fantastiskt bra jul. Så enkelt, trevligt och bra på alla vis. Snäll måtte jag ha varit också.....svårt att tro men av klapphögen att döma så.....

Återkommer med bilder när jag fått dom av Agnes. Tog bara ett par bilder med mobilen.
Döm själva.....mycket snälla barn här i huset :-)
Sen kom "efter-julafton-deppet".....den obligatoriska vemodsdagen då huset går från att vara fyllt av människor man tycker om, leksaker i en enda röra, kladd efter godisätande ungar, skratt, fniss och...ja liv helt enkelt, till att plötsligt bli tomt!
Alla åker hem och kvar blir vi som bor här. Inte illa det heller men dom två tonåringarna lyser allt oftare med sin frånvaro och bara jag Micke och lilla G blir kvar. Kontraster och man vill ju ha mer av den där stora varma gemenskapen.

Hämtade mig framåt annandagen och började åter kunna njuta av att ändå vara ledig och insåg att vi ju faktiskt inte skiljts åt forever.

Har sedan ägnat dagarna åt sovmorgnar, långfrukostar till framåt 11 på förmiddagarna, ett och annat träningspass, fika på Ikea, biobesök och allmänt slöande.


Imorgon är det nyårsafton och den firas, som alltid, hemma med god mat, tv och en skål vid tolvslaget.

Först ska vi försöka pallra oss upp i tid och ta emot Gottfrids kompis Hugo som ska vara hos oss på fm då hans mamma jobbar.
Blir kul för grabbarna att få leka några timmar.

Gott nytt år!

Sune på bilsemester kan rekommenderas :-)

Tror att den är så rolig att se på för att Rudolf påminner en del om Micke


julefrid

Har startat julledigheten på ett väldigt trivsamt sätt. Fixat klapparna och maten för längesedan och denna helgen har vi bara tagit det lugnt.
Flexade ut en timme tidigare i fredags och for till gymmet. Sen var jag till frissan.

Igår efter frukost åkte vi till Falun och sportys lekland. Därefter lunch på mc donalds.

hem till brasa, julklappsinslagning och tv-kväll.

Idag har vi tränat och sen for vi till framtidsmuseet. Inte mycket annat att göra i stormen.

Ikväll har vi klätt granen, gjort skinkan och druckit glögg.

Fin helg med andra ord.

Bagge Wahlgren .....

.......har fest varje tisdagkväll och jag kan inte sluta skratta.
De må leva i sus och dus, lyx och flärd men de är då banne mig inget märkvärdigt folk för övrigt.

Skrattar mest åt Niclas.....
Han och Micke är född samma år, båda önskar de vore 180 cm lång, båda tycker att fräcka skämt är det roligaste som finns, har samma syn på fest (man tar på partymood, går det man tycker öre kul så löser sig resten). Kan känna igen lailas förskräckelse när gästerna fråga ut om det ena pinsammare än det andra.

Ja dom påminner om varann så det är skrattande.


Från det ena till det andra.

Lyfte arselet från soffan och åkte till friskis på jympa. Skitdrygt.....men nu mår jag bra :-)

Åkte hem och beställde biljetter till vårens happening . Det blir Dixie chicks konsert i Stockholm i Mars och jag kommer vara där :-):-) så himla kul. Jag får biljetten i julklapp av Micke. Micke följer också med, han får en biljett av Gustaf i julklapp. Gustaf hänger också med....han får en biljett av mig julklapp. Då var det klappat och klart och alla är nöjda och glada :-)

För övrigt har jag klappat klar och slipper hysterin som uppstår i helgen när Sverige går man ur huse i klappjakten.
Jag slipper trängas bland calicivirus, influensavirus, svettiga shoppare och snoriga ungar. Lutar mig tillbaka i hemmet, tar lite glögg och en pepparkaka och njuter lite istället......... tills det är dags för det stora kundvagns rallyt på Ica Maxi :-)