Peace, Love och Linas matkasse

Äntligen lite värme igen. Och med bara 2 ynka arbetsdagar kvar känns det ju helt underbart.

Hoppade över promenaden ikväll och tog en cykeltur ner till stan. Gottfrid ville ut på tur och vi hängde på. Han njuter där han sitter bak på cykeln och tittar på allt liv och rörelse i stan. Vi stannade och handlade glass på vägen.
När han tog plats i cykelsitsen utbrast han "oh, vad skönt, och vilket väder" haha, undrar var han hört det :P

Har fått hem Agnes från Äppelbo där hon varit ett par dagar tillsammans med Elin.
Julia hon lyser med sin frånvaro. Jobbar på Hällsjöhemmet på dagtid och på kvällarna är det kompisar för hela slanten. Nu är hon dessutom och jobbar på festivalen. Vad gör man inte för pengar och ett armband. 

Fred och kärlek har tagit över stan och ett fantastikst sorl och skön stämning sprider sig som ettt pärlband i varje kvarter. Festivalen märks redan överallt. På jobbet, i matbutiken, på apoteket, på stationen, på min promenadrunda, hemma......ja överrallt.
Jag gillar det även om jag är en av de mest osociala personer som finns, men lite liv i stan gör allt lite roligare.

Annars händer inte så mycket på husfronten faktiskt. Vi har gjort det mesta av det vi planerat. En altan som ska färdigställas med ett staket, ett litet garage som ska målas och ett stort garage som ska gipsas. 
Jodå, nog har vi att göra om vi vill. Men just nu vill vi inte.

Måste slå ett litet slag för Linas matkasse. Den har förändrat mitt liv. 5 måltider varannan vecka underlättar nåt enormt i vårt liv. Jag slipper tänka hela tiden, behöver inte få samtal till jobbet om vad jag tänkt till middag. Jag behöver numera inte ens laga maten själv. Micke blir lyrisk (och hungrig) när kassen och recepten kommer. Idag har vi ätit Färsk basilikaravioli med paprikasås och det var helt fantastikst gott. 
Lite nätt med mat till vår familj ibland men oftast räcker det gott och väl.  

Midsommardagen

Midsommardagen idag, grå, stora, tunga moln ligger som ett täcke över taken.
Som vanligt är jag och Gottfrid uppe och fångar dagen i ottan. För övrigt är det lugnt både i huset och i kvarteret.
Nu börjar det regna :(

Igår hade vi en bra midsommarafton i alla fall. Vi stannade hemma här. Vi har flängt både hit och dit senaste tiden.
Vi åt sillunch, for iväg till gammelgården på stångresning och dans. Gottfrid var inte pigg på dans förra året men i år tyckte han det var jättekul.
Solen sken och det var helt ok väder. Inte en regndroppe på hela dagen.

Vi grillade när vi kom hem och kunde sitta ute på altan. Med hjälp av infravärmare kunde vi sitta ute till midnatt. Sen var det god natt för mig.

Ja, så var det med det. Om man ska vara lite negativ nu så vänder det alltså och börjar gå mot mörkare tider. Men vi ska inte vara negativa. Jag har 4 arbetsdagar kvar sen är det semester. 4 välbehövliga veckor av ledighet. Vi har en plan för dessa.
Husvagnen är med i planen. Funderar på en trip till Astrid Lindgrens värld i småland på vägen ner till Åhus. I Åhus stannar vi några dagar, nästan en vecka, och förlustar oss med lite beachhandboll. Efter det bär det av hemåt, planen är en liten avstickare ännu längre söderut men är inte helt spikat än.

Härligt med lite husvagnssemester. Jag längtar!