måndagen avklarad

Se lite glad ut nu!
Ja det var uppmaningen till pojken som alltid ser trumpen ut på bild.
Resultatet:Fina Julia hon brukar se glad ut på bild. Här var hon dock sig ganska olik som kock i maxi-köket på Fredag em. Laga maten till provsmakande kunder.....ja hon fixade det också. En bragd med tanke på att hon aldrig lagar mat hemma.Lördag kväll bjöd på musikal. Det tillsammans med finaste ungdomarna.Söndag bakades muffins. Kladdiga chokladmuffins med pollygodis som ingen egentligen tyckte om. De bakades dock under koncentration och med stor omsorg.Handbollsträning följdes av bus och lek med kompis. Mikael hängde med hem ett par timmar.Fina Agnes tillbringade söndagen i Alfta spelande handboll. Två av två vinster och steg 3 klart. Inte direkt förvånad men kul för tjejerna. Bästa Agnes tränar och sliter med sin sport och det ger resultat.

Nu har jag och Julia kört ett dansinspirerat träningspass, handlat skor, vantar och mat. Dushat och nu är det godnatt!

Ta hand om livet...

....man vet aldrig vilken vändning det tar. Från glädje till tragik på bara nån timme.
Ta vara på glädjen!

Nu till nåt helt annat.

Jag är en usel trädgårdsmänniska. Inte intresserad helt enkelt. Jag skulle gärna så och skörda, pynta och plantera och omger mig med vackra växtligheter. Men jag har varken tålamodet, lusten eller orken att sköta om det. Glömmer vattna de futtiga krukväkter jag har och utekrukorna går ofta samma öde till mötes. Inte min grej helt enkelt.

Igår fick jag dock ett litet ryck och grejade till det lite på farstubron. Är nöjd och funderar på att utöka växtligheten med lite ljung på gavel också.

Körde årets sista grillning igår.

bra start....

.....på helgen med finaste tjejerna.

efter jobbet mötte jag Julia på grekiska restaurangen för lunch. Inte ofta man får egentid med den damen.
Hade en mysig lunch och då hon for på ett möte åkte jag på kupolen en stund innan jag hämtade Gottfrid. Sen mötte vi upp Julia på intersport och hann även med kupolen igen och granngården.

Hämtade sen upp Micke, köpte med nybakade kanelbullar och åkte hem till Louise och fikade. Hon fyllde år igår ....23 st närmare bestämt.
Jag träffade henne första gången när hon var 9 år.....Mmm, åren ramlar på minst sagt.

Så härligt att starta helgen med lite kvalitetstid med två av våra fina ungar.

Efter världens största kanelbulle har jag intagit ryggläge i väntan på att pizzadegen ska tina.