hur är det??

Jo tack allt är bra!

Eller?

Näh....allt är inte alltid bra. För det mesta men inte alltid. Men man svarar alltid att allt är bra om man får frågan. Även om allt känns åt helvete.
Livet bjuder på berg och dalar, den som inte håller med ljuger. Jag tror dessutom att man måste ha lite dalar för att uppskatta topparna.
Jag intalar mig det.

Idag kom bror på besök, mer är det så att han besöker Micke, men jag får träffa honom lite i alla fall :-). spelning imorgon som de repar till.

Jag och barnen har roat oss på egen hand. Först med Gottfrids första cykeltävling. Klubbtävling i tallmon. Duktig var han min lilla kämpe.
sen fick vi åka med när Bästa snällaste Linus skulle prova båten.
Nu sover dom gott och jag ska göra detsamma.

6 åringen.

"Tänk att jag är så stor nu att jag kan bära både min ryggsäck och den här tunga påsen!" så Gottfrid i morse när han med ryggsäcken på ryggen bar in påsen med glass till dagis morse.

min pluttbäbis har blivit stor. 6år idag. Det hade jag svårt att tro att jag skulle få uppleva när det lilla pyret anlände för 6 år sedan. på tok för tidigt och på tok för liten.suck...

...puck! Ibland går luften ur......

Nåväl....Hä blir full bättär!

Kör en rapport från de senaste dagarna istället.

Gottfrids fotbollskarriär blev kort men intensiv. Efter tre träningar lägger han fottbollsskorna på hyllan. Att sparka bollen mot mål = helt ok. Att jaga bollen tillsammans med andra (som ibland bommar bollen och träffar benet) = inte kul. Att träffa bästa kompisen och lattja lite = ok. Att spela fotbollsmatch = tråkigt ( började då snegla mot lekparken och tyckte att det skulle vara roligare) Nä, roligt var det inte med fotboll men nu har han i alla fall provat. Kanske tar han upp karriären om några år!
Cykelträningarna däremot, då är det inte tal om någon lekpark eller nåt annat gnäll,inte ens när man ramlar i en myrstack full i pissmyror vill man åka hem!

Jag tycker ungarna ska prova det dom vill men inte hålla på med det som dom tycker är tråkigt.