kumminet

Började som en byggblogg där jag bloggade om vårt livs största projekt: husbygge och det mesta runt det. Nu har vi flyttat in i huset men jag fortsätter blogga om ditt och datt runt hem, familj och livet i allmänhet.

Tandlös....

Publicerad 2016-05-11 07:09:34 i Allmänt,

Vad fan, rent ut sagt!! Som den tant jag är så börjar jag nu också bli tandlös. Igår kväll lossnade en stor bit från framsidan av en tand. 
Jodå, visst hörrni. Beställde ju hem en ny klippare häromdagen då vår gamla Folke gav upp. Dom är ju inte direkt gratis. Kunde, på nätet, ändå få ner priset ett par tusen. 
Och det var väl en jäkla tur!! 
Hoppas dom tusenlapparna räcker för att fixa mun tand. 

Så jäkla surt, jag som hatar att gå till tandläkaren, som har skött mig nu och gått en gån per år och allt har sett bra ut. 
Jag gnor med tandtråd, borste och sköter mina tänder till punkt och pricka. 
Och ändå sitter jag nu här, en halv rand fattigare. 

Så här kommer en vidrig bild på fanskapet. 


Bläää......

Sista sucken

Publicerad 2016-05-10 07:22:17 i Allmänt,

Så var då sagan all, Folke har dragit sin sista suck. 
Efter veckor av återupplivningsförsök, transplantationer och konstgjord andning så dödförklarades han igår den 9/5 kl 18,30! 
Han har förgyllt vår vardag och skämt bort oss de senaste två åren. Lite knackigt har det gått ibland men efter lite kärlek har han hämtat sig och tuffat på. 
Men nu hick det inte längre och med tanke på hans ålder fick vi inse, eller framförallt var det micke som fick inse att det nog inte var värt att kosta på honom mer. 


Men ett glädjande besked är att vi ansökt om adoption och blivit godkända. Igår gick adoptionen igenom och om några dagar flyttar Folkes yngre bror hem till oss. 


Ännu namnlös men sååå välkommen♥️

Om

Min profilbild

Frida

Vi ska förverkliga vår husdröm och tar er med på resan.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela