Min investering

Nu jäklar ska det bli löpa av.

Och den lille cyklisten har fått ny hjälm. Den gamla hade gjort sitt.Vi har precis kommit hem från wn cykeltur till stan. Hjälmköp och prövning var målet.

Kan varmt rekommendera intersport om ni ska ha skor. Provade ut ett par för några dagar sedan, de filmar fötterna när man springer och ser att skon är lämplig.
Jag provsprang igår och det kändes som att foten levde sitt eget liv i skon.
Tillbaks med skorna och fick hjälp att räta till felet. Provade andra modeller men det slutade med att vi lade i en sula och svar problemet löst. Man får provsprang skorna i 30 dagar och lämna tillbaka dom sen om man inte är nöjd. Toppen.

Vi tog varsin glass på maxim innan vi cyklade hem.Härlig em med finaste pojken.

Nu blir det mat. Nuggets i Pitabröd, recept från Ica.

God helg!

sjukt nöjd....

.....med kvällens joggingrunda. 6 km utan att behöva gå, första gången i mitt liv jag klarar det.
Ger min vän Marie "skulden" för det. Mer driven kvinna får man leta efter och nu har hon dragit med mig i joggingträsket. Att peppa varandra ger en ordentlig knuff i arslet.

Köpte ett par löparskor igår.....de dyraste jag ägt och de gick ju som en dans.

fin helg

Trots en ordentlig storstädning så har helgen varit riktigt bra. Solsken på himlen och i sinnet.

Lillebror har varit här. Han och Micke spelade på stan i lördags. Gick finemang. Däremellan har vi umgåtts, grillat, sjungit och spelat.

Julia och Agnes överraskade mor med en bukett fina blommor och choklad. Även gofika hade Julia ordnat på mors dag.

Min kära mor fick en hälsning på telefon. Undrar när sjutton det ska finnas tid att åka hem till byn?? varje helg är fulltecknad.......är det inte det ena så är det det andra.

Idag fick vi också veta vad vi ska lägga våra skattepengar på......en ny fläkt till ventilationen. Den har tydligen pajjat. Det var väl tur att vi slapp bekymra oss om vart dom pengarna skulle gå!